Főoldal > SZÉPSÉG > Ilyen rúzzsal hódíts ősszel!

Ilyen rúzzsal hódíts ősszel!

0

Írta: and

Dögös vörös A klasszikus tűzvörös rúzs továbbra is tartja magát, mellette azonban a padlizsán, a szeder árnyalatai és a világosabb tónusok is helyet kapnak idén ősszel a divatszínek palettáján. Buliba, színházba nyugodtan választhatod a mély, csillogósabb változatokat, nappalra azonban részesítsd előnyben a matt rúzsokat. A szájceruzát csak módjával használd, ne vidd túlzásba a körvonal megrajzolását! […]

Dögös vörös

A klasszikus tűzvörös rúzs továbbra is tartja magát, mellette azonban a padlizsán, a szeder árnyalatai és a világosabb tónusok is helyet kapnak idén ősszel a divatszínek palettáján. Buliba, színházba nyugodtan választhatod a mély, csillogósabb változatokat, nappalra azonban részesítsd előnyben a matt rúzsokat. A szájceruzát csak módjával használd, ne vidd túlzásba a körvonal megrajzolását! Arra azonban ügyelj, hogy a kontúr mindig a rúzsoddal megegyező színű legyen.

Wellness Cafe tipp: L’Absolu Rouge (Smoky Rouge) Lancome (8500 Ft), Chanel Rouge Allure 09 (8500 Ft), Clarins Joli Rouge 701 (5600 Ft)

shutterstock_59026312.jpg ()Rózsás báj

Ha a természetesség híve vagy, idén ősszel egy finom, natúr halványrózsaszín rúzzsal is trendi lehetsz. A monokrom smink, vagyis a lágyabb, meleg tónusú színek harmonikus egyvelege is divatos viselet. Egy krémes, rózsásan csillogó ajakhoz nyugodtan sminkelheted erősebbre a szemed – a füstös cicaszem például remekül illik az ártatlan megjelenésedhez.    

Wellness Cafe tipp: Rouge Prodige tartós rúzs 108 (5600 Ft), Maybelline Color Sensational rúzs 245 (1999 Ft), Clinique High Impact Colour SPF 15 (4700 Ft)

Elegáns csillogás

Ha bevállalósabb vagy, akkor az idei csillogós sminkek trendjét neked találták ki. Nappalra alkalmazhatod az enyhébben, estére pedig az intenzívebben szikrázó rúzsokat – biztosan ellenállhatatlan leszel. A piros, a narancsos és a rózsaszínes tónusok egyaránt káprázatosan mutatnak, ne félj kipróbálni őket! Hogy összhangba hozd a sminked, használj a szemedre is csillogó szemhéjpúdert.

LIP.jpg ()Wellness Cafe tipp: Max Factor Xperience csillogó ajakápoló (2699 Ft),  YSL Gloss Pur ajakfény 10 (7600 Ft), Rimmel Vinyl ajakfény (1799 Ft)

Natúr csábítás

Hódíts a természet erejével! Idén a szinte láthatatlan, enyhén színezett ajakápolókkal vagy natúr bézs, barnás árnyalatú rúzsokkal is tökéletes lehet a megjelenésed. Ehhez szintén jól illik a füstösen elegáns szemsmink, de egy ütősebb csillogós szemhéjpor is nagyszerű választás. Arra mindig gondosan ügyelj, hogy ajkaid ápoltak legyenek: az egyre hűvösödő időben mindig legyen nálad hidratáló ajakbalzsam.

Wellness Cafe tipp: YSL Rouge Volupté rúzs (6900 Ft), Ellis Faas Milky Lips rúzs (6800 Ft), Sisley Phyto- Lip Shine (7200 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X