Főoldal > SZÉPSÉG > Barnulj egészségesen és UV-mentesen!

Barnulj egészségesen és UV-mentesen!

0

Írta: and

Alapozó előkészületek A szexi, napbarnított bőr a nők mániája, a férfiak kedvence, ám az erősödő UV sugárzás és a szoláriumok bőrkárosító hatásai miatt egyre többen mondanak le a bronzos bőrről, pedig létezik természetes eljárás a barna bőr szerelmeseinek! Már te is kipróbálhatod itthon a népszerű barnító rendszereket. A kabinos permetező módszer sugarak nélkül barnítja a […]

Alapozó előkészületek

A szexi, napbarnított bőr a nők mániája, a férfiak kedvence, ám az erősödő UV sugárzás és a szoláriumok bőrkárosító hatásai miatt egyre többen mondanak le a bronzos bőrről, pedig létezik természetes eljárás a barna bőr szerelmeseinek!

Már te is kipróbálhatod itthon a népszerű barnító rendszereket. A kabinos permetező módszer sugarak nélkül barnítja a bőr felső felületét, ám alkalmazása előtt fontos bőröd felkészítése, radírozása az egyenletes színhatás érdekében.

Ha száraz típus vagy, esetleg bőröd problematikus, javasolt tengeri korallt tartalmazó, sós bőrradír használata, ám a tökéletes barnaság érdekében legalább 8 órát várj a bőrradír és a permet használata közt.

Az UV mentes barnító folyamat fő előnye a biztonság, továbbá nem befolyásolja a pigmenttermelést, a bőrt nem érik káros sugarak közben, ezért az eljárást UV-ra érzékeny bőrűek is használhatják, akár világos bőrűek, akár szeplőre hajlamosak.

barna2.jpg ()Permetezz a ragyogó bőrért!

A természetes barnulás kémiai folyamat eredménye, az ún. dihydroxy-aceton (DHA) segítségével történik, mely lényegében színtelen cukrot jelent. Ez a speciális cukorszármazék lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal, és ezáltal alakul ki a gyönyörű, barna bőr.

A barnító permet természetes összetevők keveréke, hidratálót és bőrkisimítót tartalmaz. A spray-t 10 cm-es távolságról fújják bőrödre, és egyenletesen masszírozzák be. A termék azonnali barnítást eredményez, de a tényleges szín csak 3-8 óra elteltével alakul ki

A spray aloe vera tartalma selymessé és élettelivé varázsolja a bőrt, kiegyenlíti tónusát, eltünteti a szeplőket és halványítja a bőrhibákat.

A folyamat további 6 órát vesz igénybe, végleges barna hatást a következő 24 órában nyújt, de legalább nyolc órán át ne zuhanyozz! A kívánt szín vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától függően, ami 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválásakor kezd fakulni.

A bőrápolás és a megfelelő hidratálás a barnítások közti időszakban nagyon fontos, így foltosodás nélkül halványul a szín és bőröd sem lesz narancssárga.

Számos hidratálási mód közül választhatsz, színszabályozó hidratálókrémmel két alkalom között tartósabb és erősebb szín nyerhető, napi hidratálókrémmel pedig a száraz bőr visszanyeri nedvességét.

Fél perc alatt, kényelmesen!

Az esti programra szuperszexi lennél, és gyors megoldást szeretnél? Fújd magadra a permetet, és rövidesen gyönyörködhetsz a kapott színben! A nyugtató hatású spray az érzékeny bőrre tökéletes, nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot, ezért nem okoz allergiát és nem szárítja bőrödet. A legjobb, ha sötét színű fürdőruhát viselsz a permet felvitelekor, vagy olyan fehérneműt, amit nem sajnálsz kidobni.

A kellemes, bronzos szín kb. egy hétig tart, ám a tökéletes eredményhez tanuld meg helyesen előkészíteni és utókezelni bőrödet!  

WellnessCafe tipp: barnító permet, Bynature, 3.000.-Ft, morgana.hu, UV mentes spray, California Tan Sunless, 1.900.-Ft, vacup.hu.



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X