Főoldal > SZÉPSÉG > Hét tipp, amivel felfrissítheted a tavaly nyári ruhatárad

Hét tipp, amivel felfrissítheted a tavaly nyári ruhatárad

0

Írta: and

Kísérletezz a nyári ruhadarabokkal! Tedd a szívedre a kezed: te is nehezen válsz meg az előző nyarat idéző ruhadarabjaidtól, és nem is minden évszakváltáskor engedheted meg magadnak a teljesen új ruhatárat. Íme, a megoldás: szemelj ki néhány régebbi darabot, és frissítsd fel pár idei stílustippel. Ezen a nyáron a virágos ruhaköltemények mellett nagy népszerűségnek örvendenek […]

Kísérletezz a nyári ruhadarabokkal!

Tedd a szívedre a kezed: te is nehezen válsz meg az előző nyarat idéző ruhadarabjaidtól, és nem is minden évszakváltáskor engedheted meg magadnak a teljesen új ruhatárat. Íme, a megoldás: szemelj ki néhány régebbi darabot, és frissítsd fel pár idei stílustippel. Ezen a nyáron a virágos ruhaköltemények mellett nagy népszerűségnek örvendenek a lezser szabású, semleges színű ruhák. Kezdetnek próbáld ki a kicsit bővebb szárú rövidnadrágot, amit feldobhatsz egy tengerészcsíkos felsővel.

Cseréld le a tavalyi topánt fából készült, telitalpú szandálra!

Noha mindannyian szeretjük a klasszikus sarkakat, a kicsit vaskosabb, fából készült platform szandálok az idei nyár elengedhetetlen kellékei. Egy ilyen lábbeli még a legegyszerűbb nyári ruhát is feldobja.

short.jpg ()Dönts az egyrészes mellett!

Tedd el a szekrény mélyére a régi pöttyös bikinit, mert újra hódítanak az egyrészes fürdőruhák. Nem kell mindent megmutatnod ahhoz, hogy igazán csábító legyél.

Csak lazán!

Az extra kicsi rövidnadrágok régimódinak minősülnek, legalább is most. Ezen a nyáron ötletet meríthetünk a srácok öltözködéséből, hiszen most amúgy is dívik a kissé maszkulin stílus. A rövidnadrág lehet sportosabb és hosszabb fazonú, a fenéknél pedig a kicsit bővebb szabás is megengedett. Hidd el egy ilyen naci sokkal sikkesebb, lazább és kényelmesebb is, mint egy forrónadrág

Egyszerűen nagyszerű

A kacér, virágos nyári ruhák valóban a legforróbb évszak divatjának legékesebb darabjai. Viszont ezen a nyáron rendkívül sokoldalúak a ruhák, és változatos szabásvonalakkal bolondították meg őket. A nagy meleg ellen dacolhatsz egy egyszerű, pamut ingruhával is, ami tökéletes a munkahelyre, de a buliban is csodásan festhetsz benne.

kalap.jpg ()Vedd könnyedén!

Kerüld el azt az eshetőséget, hogy a forró napokon fém nyakláncok húzzák le a nyakadat  – nem mellesleg az ilyen ékszerektől jobban izzadhatsz. Ellenben a szövetből készült kiegészítők minden mennyiségben jöhetnek! Ezeknek nem csak a súlya könnyebb, de bájosabbak is fém ékszereknél, ezenfelül bármilyen összeállítást még kifinomultabbá tesznek.

Szerelkezz fel egy fedorával!

Az úgynevezett panama kalap megújított, puhább változata a fedorakalap. Gyorsan szerezz be egy ilyet és a nyaralásra is vidd magaddal, hiszen ez a kalap ügyesen variálható darab, és az utazás során is kifogástalan külsőre tehetsz szert ezzel a fejfedővel. Remekül passzol a hullámos loknikhoz, így az egész napos tengerparti lazítás során a hajad védelméről is gondoskodhatsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X