Főoldal > SZÉPSÉG > 4+1 szexi kiegészítő, amivel tuti leveszed a pasit a lábáról

4+1 szexi kiegészítő, amivel tuti leveszed a pasit a lábáról

0

Írta:

1. Combfix Már-már elcsépeltnek hangozhat, pedig egyáltalán nem az. Nincs az a férfi, aki ellen tudna állni neki. Nem kell, hogy túl hivalkodó vagy extravagáns legyen, és persze nem kell közszemlére tenni, mert az már inkább közönséges, mint szexi. A fekete mindig nyerő választás a tetejénél egy kis csipkével. Ha vacsorázni vagy valamilyen esti programra […]

1. Combfix

Már-már elcsépeltnek hangozhat, pedig egyáltalán nem az. Nincs az a férfi, aki ellen tudna állni neki. Nem kell, hogy túl hivalkodó vagy extravagáns legyen, és persze nem kell közszemlére tenni, mert az már inkább közönséges, mint szexi. A fekete mindig nyerő választás a tetejénél egy kis csipkével. Ha vacsorázni vagy valamilyen esti programra indultok, a szoknyád alá húzz combfixet, de persze úgy, hogy ő ne lássa. Az est folyamán már tehetsz finom utalásokat a csábos ruhadarabra, de az igazi meglepetés otthon érje, amikor lefejti rólad a szoknyát.

p03.jpg ()2. Harisnyatartó

Kapcsolódhat ugyan az előző kiegészítőhöz, de ezt már csak kevesen viselik az utcára is, főleg mióta elterjedtek a szilikonos combfixek. Manapság már leginkább a hódítás eszközeként tartják számon, ezt a régen mindennapos viseletet. Rengeteg színben és mintával kapható, úgyhogy mindenki megtalálja az ízlésének és bátorságának megfelelőt. Ha egy hosszú, fárasztó nap után szeretnéd meglepni elcsigázott kedvesed, várd otthon szexi fehérneműben és harisnyatartóban. A combfix nem kötelező mellé, csak simán a bugyi fölött viselt harisnyatartó is éppoly szexi tud lenni.

3. Fűző vagy míder

Ezek azok a kiegészítők, amiket ma már senki nem hord fehérneműként vagy legalábbis arra, amire néhány száz éve kitalálták őket. Bár a míderszerű felsőrészek nagyon elterjedtek az esküvői és báli ruha divatban, ezek is – hasonlóan a harisnyatartókhoz – elsősorban a csábítást szolgálják. Nagyon izgató látványt tud nyújtani egy szép, vékonyra húzott derék a magasra emelt cicikkel. Mivel ennek a ruhadarabnak a levétele elég hosszadalmas, hagyd inkább magadon szex közben is, hagy élvezkedjen a látványban a pasi minél tovább.

4. Tűsarok

Az előbbiekhez mind tökéletesen passzol egy szexi tűsarkú lábbeli. Ha amúgy sosem viseled, akkor próbáld ki legalább így, ajzószerként, ha pedig szinte mindig ebben vagy, gondolj rá most másképp. Ha már hódítani készülsz, legyen teljes az összhang. Mert persze egy combfix vagy fűző már önmagában is beindítja a férfifantáziát, igazi kiütéses győzelmet azonban tűsarkúban arathatsz. Nyújtja a lábadat, megfeszülnek a vádli, comb és fenékizmaid is, ez pedig így együtt ellenállhatatlan látványt nyújt. Mondanunk sem kell, hogy ne válj meg tőle az est folyamán, hiszen pont abban van a pláne, ha hancúrozás közben is rajtad van.

+1: a saját tested

Az előző néhány pontban felsoroltak mit sem érnek, ha nem tudod őket magabiztosan és határozottan viselni. Ehhez pedig az kell, hogy mindenféle segédlet nélkül, anyaszült meztelen is felszabadultan tudj viselkedni. Amikor ágyba bújtok fölösleges az apró testi hibáiddal foglalkoznod, mert a pasit ebben a helyzetben ezek egyáltalán nem érdeklik. Az viszont igen, ha görcsölsz, takargatod magad és emiatt megy fuccsba az egész este.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X