Főoldal > SZÉPSÉG > Mennyei nyári illatok – nem csak nyaraláshoz!

Mennyei nyári illatok – nem csak nyaraláshoz!

0

Írta:

Ragaszkodóknak: Estée Lauder Pleasures – Summer in Bloom A Pleasures sorozat az Estée Lauder birodalom egyik legsikeresebb illatcsaládja. Nem csoda hát, hogy idén nyáron újabb taggal bővül a kínálat, a Bloom egész pontosan már a tizennegyedik változat! Ez az új illat a gyümölcsös-virágos kategóriába tartozik, olyan összetevőkkel, mint a málna, a licsi, a viola, a […]

summer in bloom.jpg ()Ragaszkodóknak: Estée Lauder Pleasures – Summer in Bloom

A Pleasures sorozat az Estée Lauder birodalom egyik legsikeresebb illatcsaládja. Nem csoda hát, hogy idén nyáron újabb taggal bővül a kínálat, a Bloom egész pontosan már a tizennegyedik változat! Ez az új illat a gyümölcsös-virágos kategóriába tartozik, olyan összetevőkkel, mint a málna, a licsi, a viola, a grapefruit, a jázmin, a pacsuli és a rózsa. Ehhez a sok-sok virágos összetevőhöz társul még a vanília és a pézsma  csábító aromája, melyek igazán nőiessé teszik a Bloomot. 

calvinklein_beauty.jpg ()A letisztult: Calvin Klein – Beauty

Calvin Klein legújabb parfümje maga a nemes egyszerűség és visszafogottság. Semmi fölösleges díszítés az  üvegen vagy akár a pla kátokon. A Beauty arca Diane Kruger, aki hűvös szépségével tökéletes választás a kampányhoz. A tervezőket a kála inspirálta; melynek illata természetesen megjelenik a parfümben, de a reklámanyagokban is visszaköszön a virág egyszerű formája és tiszta fehér színe. Nem egy fülledt, bulizós illat, ami persze nem baj, hiszen a parfümóriás nem titkoltan a negyvenes korosztálynak szánja újdonságát.

juicyc.jpg ()Bohém fiatalság: Juicy Couture – Peace, Love and Juicy Couture

Nyár, lazaság, ifjúság, kirobbanó jókedv. Talán ezek az első gondolatok, amik az ember eszébe jutnak, amint rápillant a Juicy Couture legújabb parfümjének képeire. Az illatban megtalálható a jácint, a jázmin, a magnólia és a pipacs is, melyekhez az alma, a citrom és a feketeribiszke fanyarsága társul. Mivel igazán nőies nyári illatról van szó, az alapjegyeket a pézsma, a pacsuli és a nőszirom alkotják.

 

tommy girl.jpg ()Tengerparti életérzés: Tommy Girl – Summer 2010

Finom, üde illat, mellyel akár az irodában ülve is a homokos tengerparton érezheted magad. Visszafogott virágillat, nem tolakodó, nem hivalkodó, csupán lágyan körülleng, mint a nyári szellő. Összetevői a sárgabarack virág, a szicíliai bergamott, a marokkói akác, az ámbra és a cédrus. Az üveg formája a klasszikus Tommy Girl-t idézi, azonban ez az új, limitált kiadás, átlátszatlan fehér színű, melyet egy igazi nyári illathoz illően, piros vasmacska díszít.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X