Főoldal > SZÉPSÉG > Húzd magadra a napot!

Húzd magadra a napot!

0

Írta: and

Tudtad, hogy ez a meleg szín jótékony hatással van életkedvedre, segíti szellemi aktivitásod, látványa pezsdít és elűzi rosszkedved? Ha pedig a citromsárga kedvenced, akkor mutathatja azt, hogy kommunikatív egyéniség vagy, és jó vezetői képességekkel rendelkezel. Most szinte valamennyi neves divattervező kollekciójában megtalálható a sárga, és ennek árnyalatai, a grépfrúttól kezdve a citromon át a narancsig, […]

Tudtad, hogy ez a meleg szín jótékony hatással van életkedvedre, segíti szellemi aktivitásod, látványa pezsdít és elűzi rosszkedved? Ha pedig a citromsárga kedvenced, akkor mutathatja azt, hogy kommunikatív egyéniség vagy, és jó vezetői képességekkel rendelkezel.

Most szinte valamennyi neves divattervező kollekciójában megtalálható a sárga, és ennek árnyalatai, a grépfrúttól kezdve a citromon át a narancsig, a banán, napraforgó, a vanília, az okker színek. Nincs egyéb dolgod, mint a leárazások gazdag és pénztárcakímélő kínálataiban legújabb szerelésedet összeválogatni a boldogság jegyében!

Szimbolikus színelmélet

A sárga szín a látható fény spektrumában található, a szivárványban a piros és a zöld alapszín között helyezkedik el. Az örök fény, a hatalom kifejezője, a hit és jóság színe. A napsütés szimbóluma, melyet örömmel, energiával szokás összekapcsolni. Melegséget kelt, elősegíti a mentális aktivitást és erőt kölcsönöz viselőjének.

sargaruha.jpg ()Az irigység gyakori jellemzője, a taxik általános színe, a fociban az első figyelmeztetés jele. Célravezető szín, a különféle országokban más és mást jelentéssel párosul, Egyiptomban a gyászé, Japánban a bátorságot képviseli, Indiában a kereskedők jellemzése.

 A design-ban a világossárga a vidámság érzetét nyújtja, a halványabb unisex outfittet jelent, a lágy sárga nyugalmat áraszt, a sötétebb, aranysárga árnyalat antik hatást kölcsönöz a művészetnek.

Fürödj citromban!

Az idei fürdőruha divatban minden trendi, főként, ha alakodhoz, bőrödhöz és személyiségedhez passzolót viselsz. 2010-ben a szekrény mélyére rejtheted a fehérneműket imitáló darabokat és a tangát. Ha exkluzív bikiniben szelnéd a habokat, akkor próbáld fel a Bellissima Bahamas 2 részes termékét, melyhez most ajándék strandtáskát is kapsz. Ára: 3.590,-Ft.

WellnessCafe tipp: citromsárga bikini, New Yorker, ár: 5.580.-Ft, megkötős trikini, Marks & Spencer, ár:11.980.-Ft, mintás bikini sárga kötővel, Magistral, ár: 14.990.-Ft.

Feltűnően lépdelj!

Nyáron különösen fontos, hogy minőségi lábbelit válassz. Akár papucsot, akár szandált húzol magadra, tartsd mindig szem előtt a kényelmi szempontokat. Igazán széles a repertoár, ha cipőkről beszélünk és még a jó öreg klumpa is új értelmet nyert, ha gyermekkorodban szeretted.

Vibráló lépéseid lesznek abban a trikolor (fehér-zöld-sárga) szandálban, melyet a www.otto.hu honlapon rendelhetsz meg, 11.665.-Ft-os áron.

WellnessCafe tipp: sárga papucs, Vumy, ár: 7.713.-Ft, sárga velúr cipő, Tisza, ár: 22.990.-Ft,  gumis balerinacipő, Furla, ár: 18.600.-Ft.

Szemezz a fénnyel!

Jobban jársz, ha kollekciód legújabb darabját a leértékeléskor szerzed be, a világmárkák minden évben egyre korábban, akár 70%-kal olcsóbban kínálják termékeiket. A retrós stílusú Ray Ban High Street Wayfarer szemüvegje láttán másokat is elkap a sárga-láz, most 30.890.-Ft-ért megszerezheted!

WellnessCafe tipp: Jackie napszemüveg by Nina Ricci, ár: 25.250,-Ft, kerek sárga napszemüveg, A.J. Morgan, ár: 6.250.-Ft, Hibiscus Hottie élénk színű szemüvegek, www.shopstyle.com.

Színezz vaníliával!

A fagyikombók rendkívül divatosak és attraktívak, próbáld ki az édesség ihlette sminkeket, melyek izgalmasan mutatnak barnára sült testeden. Finom hangsúlyozással is feltűnő leszel, válassz egy neked tetsző sárgás színárnyalatot és ujjbegyeddel vidd fel szemhéjadra. A sárgához tökéletesen illik a krémesség, ezért próbálkozhatsz ilyen állagú sminktermékekkel. Kontúrként is használhatod a sárgát, vagy vegyítheted lilás színnel, és fokozhatod a hatást sárgára festett körmökkel!

WellnessCafe tipp: Multieffect 29 D szemhéjpúder, Manhattan, ár: 1.349.-Ft, krémes rúzs narancsszínben, Ellis Faas, ár: 6.800.-Ft, Miss Rose selyempor sárga-arany szemfesték, ár: 380.-Ft.

Kombinálj!

Akár hétköznapi, akár elegáns öltözetről legyen szó, a sárga ruhákhoz válassz rokon árnyalatú, világosabb darabokat. Harmonikus összeállítás az okkersárga mustárral, a narancs napsárgával és a vaníliasárga fehérrel, bézzsel vagy drappal.
Ha nem szeretnél talpig sárgában virítani, de extravagáns külsőre vágysz, párosíthatod a sárgát feketével vagy ibolyalilával, a kanárisárgát türkizzel. a narancsot pedig a föld színeivel.

Viseld bátran és érezd, hogy változol és változnak meg a látványtól mások körülötted!

WellnessCafe tipp: sárga rövidnadrág, Sisley, ár: 9.920.-Ft, overál, Artemis, 8.490.-Ft, Waka Waka póló, Mango by Shakira, ár: 5.995.-Ft.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X