Főoldal > SZÉPSÉG > 4 szuper tipp a tökéletes pulóver kiválasztásához!

4 szuper tipp a tökéletes pulóver kiválasztásához!

divatgarbókardigánpulóvertrend
0

Írta:

A pulóver igazi jolly joker: viselheted szoknyával, nadrággal vagy akár egy trendi legginggel is, csupán arra kell odafigyelned, hogy a testalkatodnak megfelelő darabokat válassz! Íme a Wellnesscafe tippjei! Piros, piros, piros Bár a piros soha nem megy ki a divatból, idén tényleg ez az abszolút slágerszín: egy tűzpiros pulóver mind szoknyával, mind farmerrel tökéletes párosítás, […]

A pulóver igazi jolly joker: viselheted szoknyával, nadrággal vagy akár egy trendi legginggel is, csupán arra kell odafigyelned, hogy a testalkatodnak megfelelő darabokat válassz! Íme a Wellnesscafe tippjei!

Piros, piros, piros

Bár a piros soha nem megy ki a divatból, idén tényleg ez az abszolút slágerszín: egy tűzpiros pulóver mind szoknyával, mind farmerrel tökéletes párosítás, egyszerre elegáns és szexi! Ha jobban kedveled a visszafogott színeket, válaszd 2010 két másik divatszínét, az antracitot vagy a világos kávébarnát – mindkettő jól passzol a fehér és a fekete ruhadarabokhoz, de érdemes kipróbálnod az antracit-bordó párosítást is, amely nagyon trendi külsőt kölcsönöz neked!
Tipp: ismét divatosak a keresztbe csíkos, fekete-fehér pulóverek – ilyet azonban csak akkor érdemes felvenned, ha nincs rajtad egy deka felesleg sem, a vízszintesen futó csíkok ugyanis optikailag szélesítenek! És újra trendi a virág- és lúdlábminta: ezeket egyszínű szoknyával vagy nadrággal viseld!

0023637_1.jpg ()

Válassz hosszú pulóvert!

Ahogy 2009-ben, úgy idén is a hosszabb pulóverek az igazán divatosak: a legtöbb fazon csípőig, sőt akár combközépig ér! Viselheted őket nadrággal, miniszoknyával, de akár ruhaként is, egy vastag legginggel! A szezon másik kedvence a boleró, amely bármilyen felsővel elegáns külsőt kölcsönöz neked: az igazán trendi darabok idén a nyolcvanas éveket idézik a feltűnő vállrésszel és a vad színekkel, de az üzletekben találsz egyszerű, fekete bolerót is, amelyet akár kisestélyi fölé is felvehetsz!
Tipp: bármennyire is divatos a combközépig érő pulóver, ha nem tartozol a magas nők közé, inkább ne ezt a fazont válaszd – optikailag ugyanis még alacsonyabbnak tűnsz majd, még akkor is, ha magas sarkú cipőt viselsz hozzá!

Újra trendi a kardigán!

Újra hódít a kardigán: ám az unalmas, hagyományos szabású, gombos darabok helyett most sokkal izgalmasabb pulóvereket vehetsz a felsőd fölé! Újra virágkorukat élik a laza kötésű, „oversized”, vagyis hatalmas méretű kardigánok, amelyek egy csinos toppal, csőnadrággal vagy legginggel mutatnak a legjobban! Ugyancsak divatosak a mellrészen vagy egészen fent, a nyaknál záródó A vonalú darabok, valamint az elegáns, sálgallérral és övvel ellátott kardigánok – amelyek tényleg mindenkinek nőies alakot varázsolnak!
Tipp: akkor sem kell lemondanod a szűk, nőies pulóverekről, ha van rajtad egy kis túlsúly! Egy trendi vastag övvel kiemelhetd a derekadat, egy feltűnő színű vagy mintájú nadrággal vagy szoknyával pedig elterelheted a figyelmet a problémás részekről!

Másold le Greta Garbo stílusát!

Szerencsére idén sem kell lemondanod a garbók viseléséről – ez a praktikus és szexis ruhadarab ugyanis továbbra is divatos, igaz, a szűk helyett idén inkább a bő nyakú darabok számítanak igazán trendinek! Ugyancsak hódítanak a bő vagy denevérujjú, ejtett vállú pulóverek is, amelyek leginkább csőszárú farmerrel vagy miniszoknyával mutatnak jól!
Tipp: ha túl nagyok a kebleid, válassz V nyakú pulóvert – ez a fazon csinos ugyan, mégsem emeli ki túlságosan a melleidet, szemben a garbóval, amely a magas nyaknak és a szűk szabásnak köszönhetően optikailag tovább növeli a kebelméretet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X