Eddz még keményebben, mint valaha!

cipőedzésedzőcipőkollekciónikeNike Metcon
0 0

Írta:

Három évvel a Metcon edzőcipő bevezetése után tovább bővül a család az új Nike Metcon DSX Flyknit-tel és Nike Metcon 3-mal, melyek célzott megoldást kínálnak különböző igényekre.

A Nike Metcon DSX Flyknit-et az egyensúlyérzéket és erőt egyaránt igénybe vevő gyakorlatokhoz tervezték, míg a Nike Metcon 3 az intenzív edzésformákhoz ideális.

A cipőket úgy tervezték, hogy minden sportoló igényeinek megfeleljenek, stabil, ám rugalmas talprésszel és kényelmes lábfej-résszel látták el őket, a talpat megerősítették, hogy ne kopjon el a rendszeres igénybevételnek köszönhetően, és minél tovább lehessen bennük edzeni.


További cikkeink a témában

bicikliegészség

Így biciklizz helyesen és biztonságosan

Írta:
tegnapelőtt 0 0

Legyen szó mindennapos használatról vagy hétvégi időtöltésről, jó időben sokan pattannak biciklire. Mint minden mozgás esetében, kerékpározáskor is fontos, hogy ügyeljünk az ízületeink épségére. Sokan nem tudják, de mindez legfőképp a helyes bicikliválasztáson, illetve az ülés, a kormány és a nyereg megfelelő beállításain múlik.

aktivitásenergia

6 ok, amiért megéri sétálni

Írta:
4 napja 0 0

Igen, tudjuk, hogy a rendszeres séta segít a fogyásban, és csökkenti a szívbetegségek és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát. Ennek a mozgásformának azonban több olyan azonnal érezhető, áldásos hatása is van, amelyre nem igazán gondoltunk eddig. Íme, 6 dolog, amiért érdemes most rögtön elindulnod sétálni!