Főoldal > MOZGÁS > Tökéletes karácsonyi ajándék féláron (x)

Tökéletes karácsonyi ajándék féláron (x)

0

Írta:

Az egészségnél nincs nagyobb ajándék – akár magadra, akár szeretteidre gondolsz. Ezért a Sugár Fitness 50% kedvezményt ad minden napijegy és bérlet árából december 4-6. között.

Nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet karácsonykor? Csaknem 40 különböző mozgásformát választhatsz a barátnőidnek, tesódnak, a szüleidnek – és persze magadnak is – a Sugár Fitnessben. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbbeket és a legkülönlegesebbeket.

A barátnőidnek

Járjatok el együtt edzeni a barátnőiddel. Táncoljatok latin-amerikai dallamokra a Zumba órákon, s töltsétek fel magatokat óriási életenergiával. Biztosak lehettek benne, hogy nem csak jól érzitek majd magatokat, de állóképességetek is fejlődik majd – a gyönyörű idomokról nem is beszélve.

Ha klasszikusabb, de változatos edzésformára vágytok, az Alakformáló óráink tökéletesek lesznek számotokra. Az erősítő, illetve alakformáló hatás fokozása érdekében különböző eszközöket (súlyzó, gumikötél, szalag) használunk, s az eredmény biztosan nem marad el.

Ha pedig valódi kikapcsolódás és feltöltődés az álmotok, gyertek el BodyArt tréningünkre, mely a jógapozíciókra és különböző nyújtógyakorlatokra épül. kikapcsol, feltölt, mégis átmozgatja az egész testet.
Vásárolj jegyet vagy bérletet most 50% kedvezménnyel.


Szüleidnek

Te is szeretnéd, hogy a szüleid minél tovább megőrizzék egészségüket? A Senior tornát elsősorban az 50 év fölöttiek számára fejlesztettük ki, mely segít a fittség és mozgékonyság megőrzésében, valamint a csontritkulás megelőzésében.
Vásárolj jegyet vagy bérletet most 50% kedvezménnyel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X