Főoldal > MOZGÁS > 10 fitnesztitok az Amerikai pite sztárjától

10 fitnesztitok az Amerikai pite sztárjától

csinosfeszeskortalanszépségtipp
0

Írta: and

Amerika kedvenc cserediákja is visszatért egy rövid jelenet erejéig az Amerikai Pite: A találkozó című moziban. Már 13 év is eltelt azóta, hogy a nehézbombázó Nadia feltüzelte Jimet a hálószobájában és a róla készült felvétel körbejárta a világhálót. A színésznő kortalan szépsége még mindig lenyűgöző. Ha te is szeretnél olyan tökéletes testet, mint amilyen neki […]

Amerika kedvenc cserediákja is visszatért egy rövid jelenet erejéig az Amerikai Pite: A találkozó című moziban. Már 13 év is eltelt azóta, hogy a nehézbombázó Nadia feltüzelte Jimet a hálószobájában és a róla készült felvétel körbejárta a világhálót.

A színésznő kortalan szépsége még mindig lenyűgöző. Ha te is szeretnél olyan tökéletes testet, mint amilyen neki van, fogadd meg a tanácsait. Íme a 10 legjobb fitnesztippje!

1. Shannon Elizabeth imádja Cardio Barre edzéseit. „Mindent megmozgat, a karokat, a lábakat, a hasizmokat – pontosan ott dolgoztat meg, ahol arra egy nőnek legjobban szüksége van.”

2. Az egészséges táplálkozásban hisz, nem a diétákban. „Vegetáriánus vagyok, a helyes étkezésből pedig rengeteg energiát nyerek” – mondja a sztár.

3. A színésznő imád túrázni, főként a Runyon Canyonban, Hollywoodban. „Mindig magammal viszem az 5 kutyámat, ők is imádják!”

eliza2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Nem kedveli a Pilatest. „Amikor először próbáltam, nem sikerült megcsinálnom a gyakorlatokat. De talán csak meg kellene találnom a megfelelő oktatót, aki változtatni tud a hozzáállásomon” – vélekedik Elizabeth.

5. A kedvenc egészséges ételei közé tartozik a brokkoli, a kelbimbó, a zabpehely dióval és bogyós gyümölcsökkel, a kelkáposzta és a paradicsom. „Vicces, hogy korábban utáltam a kelbimbót, de mióta vega vagyok, egyszerűen imádom. A sötét színű zöldségekben több a tápanyag” – ajánlja a színésznő.

6. A filmsztár lételeme a változás és nagyon figyel önmagára. „Tisztítsd meg a szervezetedet, és kísérletezz a különböző élelmiszerekkel, hogy megtudd, mitől hogyan működik a tested!”

7. Legjobban az édesburgonyából készült sültkrumplival szeret bűnözni. „Rajongok értük, mert olyan ropogósak. És imádok bármit, ami csokoládé… turmixokat, sütiket. Legtöbbször azonban inkább a gluténmentes változatukat választom” – vallja be Elizabeth.

8. A színésznő fitneszpéldaképei Kelly Ripa és Jessica Biel. „Más emberek is inspirálnak, a formás karjaikkal, feszes fenekükkel. Képzeld el, hogy te is ilyet szeretnél, és tegyél érte!” – tanácsolja a sztár.

9. A meditáció szükségszerű. „Ha rászánsz egy órát a meditálásra a napodból, az tízszeresen is megtérül. Így sokkal hamarabb megoldást találsz majd a problémáidra!” – ajánja Elizabeth.

10. Az Amerikai pite sztárja zseniálisnak tartja a jógát. „Levezeti a stresszt, keményen megdolgoztat, s mindezt egy időben. Csodálatos!”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Legyél két hét alatt bomba nő!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X