Főoldal > MOZGÁS > Jessica Chastain vegán – vajon ettől olyan csinos?

Jessica Chastain vegán – vajon ettől olyan csinos?

diétaételfogyásfogyókúravegánvegetáriánus
0

Írta: and

A legújabb Brad Pitt film, Az élet fája női főszereplője tavaly hat új filmben, köztük igen komoly alkotásokban szerepelt. Jessica Chastain ezekkel az alakításaival egyre csak kivívja a kritikusok elismerését, és persze a nézők figyelmét is felhívja nem csak tehetségére, hanem karcsú alakjára is. Számtalan filmsztár hízik, vagy éppen fogy egy-egy szerep kedvéért, ez alól […]

A legújabb Brad Pitt film, Az élet fája női főszereplője tavaly hat új filmben, köztük igen komoly alkotásokban szerepelt. Jessica Chastain ezekkel az alakításaival egyre csak kivívja a kritikusok elismerését, és persze a nézők figyelmét is felhívja nem csak tehetségére, hanem karcsú alakjára is.

Számtalan filmsztár hízik, vagy éppen fogy egy-egy szerep kedvéért, ez alól Jessica sem kivétel. A tavalyi év nagysikerű drámájában, A Segítség című filmben, csak úgy kapott szerepet, ha legalább 6-7 kilót felszed. Vegánként nem volt könnyű számára a súlygyarapodás, de a művészetért még ezt is bevállalta. „Ahhoz hogy kissé puhának, nőiesnek látszódjak, minél több szóját kellett bevinnem, ami ösztrogént tartalmaz. Így nem volt mást tenni, mint karton számra vásárolni a szójafagylaltot, amit mikrohullámú sütőben megolvasztottam, és úgy ittam. Undorító volt, de érdemes megnézni a filmben a melleimet” – mesélte mosolyogva.

A filmben ő játssza Celia-t, azt a kellemetlen jövevényt, aki a város lakóit Marilyn Monroe-ra emlékezteti, akiről köztudott, hogy igazán nőies alakja volt. A forgatás után Jessica nagyon hamar képes volt visszanyerni eredeti karcsú alakját, a sajátos vegán étrendjével, jógával és futással. Törekszik arra, hogy a magánélete továbbra se a sztárságról szóljon: nem magán jógatanárral edz, hanem eljár a helyi központba. 4 óra alvás után, még a legkeményebb forgatások alkalmával is, 5.30-kor indult az edzés számára.

jessica2.jpg ()A 31 éves színésznő életében nem egy újkeletű hóbort ez az életmód. Eleve meghatározta étrendjét, hogy édesanyja Észak-Kalifornia egyik kisvárosában vegetáriánus éttermet vezetett. A veganizmus az igazi vegetarianizmus, akik tényleg nem esznek állati eredetű terméket, és az élet más területein sem használnak semmit, amihez az állatoknak köze van. Ily módon a színésznő sem fogyaszt tejet, tojást, húst, még méhészeti termékeket sem, és nem hord bőrt, gyapjút, tollat. Persze állatokon kísérletezett kozmetikumokat sem használ, mindezt pedig növényi eredetű vagy szintetikus anyagokkal pótolja.

Jessica kislányként táncolt, napi hat órát edzett, de túl alacsony volt balerinának. Végül a színészkedés felé vette az irányt, de a külsejével távolról sem volt megelégedve: „Az első válogatásomon várakozás közben körbenéztem, és csupa modell alkatú lányt láttam magam körül, akik magasak voltak, és szőkék. Nekem viszont vöröses hajam volt, és nagyon fehér bőröm.” Végül pontosan ez tette egyedivé, és szerzett neki rengeteg filmszerepet.

Wellness Cafe tipp: Ne félj felvállalni azt aki vagy, azt, amilyen vagy. Lehet, hogy éppen ez hozza meg számodra az áhított sikert és boldogságot.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X