Főoldal > MOZGÁS > Így maradj ősszel is fitt

Így maradj ősszel is fitt

alakegészségfittségmozgástest
0

Írta: and

Ez az évszak egyébként kiváló arra, hogy új színfoltokat csempéssz életedbe és egy újfajta fitnesz-rutint építs bele. Ha még mindig van mint leadnod, vagy csak formában akarod tartani magad, néhány pofonegyszerű újítással minden célodat könnyebb elérned. Álljon itt tehát öt őszi fitt tipp! 1. Őszbarát reggeli Gyerekkorod óta beléd sulykolták, hogy a reggeli mennyire fontos […]

Ez az évszak egyébként kiváló arra, hogy új színfoltokat csempéssz életedbe és egy újfajta fitnesz-rutint építs bele. Ha még mindig van mint leadnod, vagy csak formában akarod tartani magad, néhány pofonegyszerű újítással minden célodat könnyebb elérned. Álljon itt tehát öt őszi fitt tipp!

1. Őszbarát reggeli

Gyerekkorod óta beléd sulykolták, hogy a reggeli mennyire fontos étkezés, ezért érdemes rá odafigyelni, és nem csak a rendszerességre, de a minőségre is. Ősszel turbózd fel reggeli menüdet az idénynek megfelelő hozzávalókkal, mint például a sütőtök vagy áfonya. Nyugodtan habzsolj be reggel egy kis sütőtökös zablisztes palacsintát vagy fahéjas müzlis áfonyás muffint!

2. Zöldség-gyümölcs

Ugorj ki a legközelebbi piacra és tankolj fel az idény zöldségeivel és gyümölcseivel! Nyáron sokkal egyszerűbb gyümölcshöz jutni, amiről aztán ősszel hajlamos lehetsz megfeledkezni. Alma, körte, szilva, cékla – nyami!

oszifitt2.jpg ()

3. Egy kis kick-box

Iratkozz be kickbox órákra legalább 6 alkalomra! Azzal, hogy  valami újat próbálsz ki ősszel, egyrészt hozzászoktatod magad a benti edzésekhez, másrészt fenntartja a motivációdat a sport iránt. Ráadásul ilyenkor is sok fitneszrendezvény van, ahol sok új mozgásformát kipróbálhatsz.

4.  Beltéri sziklamászás

Ha még eddig nem próbáltad, eljött a megfelelő idő rá! Kicsit a szabadban érezheted magad, emellett az a mozgásforma kihívásokkal teli, változatos, és minden porcikádat megmozgatja.

5. Boot camp

A téli ünnepek előtt lehet szükséged van még egy kis fogyókúrára, tehát iratkozz be egy négy hetes boot camp sorozatra. A legjobb, ha olyan órákat nézel, ahol van lehetőség szabadban is mozogni, legalább feltuningolod magad a természettel még a mínuszok beállta előtt.

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér…

Villámgyors fogyás tablettákkal

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X