Főoldal > MOZGÁS > Amit tudnod kell az aquafitnessről! – videóval

Amit tudnod kell az aquafitnessről! – videóval

aquafitnessfitness
0

Írta:

A vízben könnyebbek vagyunk és nincsenek úgy igénybe véve az ízületeink, mint a “száraz” edzések alkalmával. Kutatások bizonyítják, hogy az aquafitness közben javul a vérkeringés és hatékonyan erősödnek, formálódnak az izmok. Nézd meg videónkat, és megtudhatod belőle, hogy mi mindenre jó még a „vizes” mozgásforma! $video$ Miért érdemes kipróbálnod az aquafitnesst?Az aqua aerobik anélkül mozgatja meg az összes izmodat, […]

A vízben könnyebbek vagyunk és nincsenek úgy igénybe véve az ízületeink, mint a “száraz” edzések alkalmával. Kutatások bizonyítják, hogy az aquafitness közben javul a vérkeringés és hatékonyan erősödnek, formálódnak az izmok.

Nézd meg videónkat, és megtudhatod belőle, hogy mi mindenre jó még a „vizes” mozgásforma!

$video$

Miért érdemes kipróbálnod az aquafitnesst?
Az aqua aerobik anélkül mozgatja meg az összes izmodat, hogy közben megterhelné az ízületeidet – ezért ezt a mozgásformát akkor is kipróbálhatod, ha mozgásszervi problémáid vannak, vagy ha várandós vagy! Ez utóbbi esetben konzultálj a szakorvosoddal! A vízben végzett gyakorlatokkal ráadásul nemcsak sok-sok zsírt égethetsz el, hanem az anyagcserédet is gyorsíthatod, serkentheted a vérkeringésedet, és a napi stressztől is megszabadulhatsz!

Videó: Freepress

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X