Főoldal > MOZGÁS > T-Home Vivicittá Városvédő Futás Budapesten!

T-Home Vivicittá Városvédő Futás Budapesten!

futásmozgás Vivicittá
0

Írta:

„Szeresd a várost!” – hangzik az Olaszországból 1984-ben útjára indult Vivicittá városvédő futások szlogenje több mint két évtizede világszerte. Budapesten idén már huszonnegyedik alkalommal rajtol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás április 19-én. A világ mintegy 50 nagyvárosában közel negyed millióan csatlakoznak minden esztendő tavaszán. Budapesten tavaly rekord létszámú, 11200 futó hívta fel a figyelmet életterünk […]

„Szeresd a várost!” – hangzik az Olaszországból 1984-ben útjára indult Vivicittá városvédő futások szlogenje több mint két évtizede világszerte. Budapesten idén már huszonnegyedik alkalommal rajtol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás április 19-én. A világ mintegy 50 nagyvárosában közel negyed millióan csatlakoznak minden esztendő tavaszán. Budapesten tavaly rekord létszámú, 11200 futó hívta fel a figyelmet életterünk védelmére.

0018033_1.jpg ()

Itt a tavasz, ismét a futócipőké a főszerep. A téli álmot alvó futóknak is érdemes újra elkezdeni az edzéseket. A szervezet nem felejt, csak egy kis frissítésre van szüksége. A tavasz legnagyobb futóeseményén futni és gyalogolni is lehet, így mindenki találhat testhez álló távot és mozgásformát magának a Margitszigeten.

A BSI tavaszi nyitó eseményén a már megszokott és népszerű futótávok – a Vivicittá (12 km), a Midicittá (6,5 km), a Minicittá (3,6 km) és a gyaloglás (3 km) – közül lehet választani.

A leghosszabb távot választók mezőnye Budapest legszebb részein fut majd keresztül, például a Duna mentén a rakparton, érintve a Lánchidat és az Alagutat, majd a pesti oldalon a Szent István Bazilika és a Parlament is az útjukba esik majd.

Újdonság, hogy a Félmaraton Mánia sorozat résztvevői a Vivicittán teljesíthetik a tavaszi etapot, ha mindhárom futótávon rajthoz állnak.

Húzz futócipőt Te is, találkozzunk április 19-én a Margitszigeten a Víztoronynál, a 24. T-  Home Vivicittá Városvédő Futás alkalmából.

Bővebb infó: www.futanet.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X