Főoldal > MOZGÁS > A leghatásosabb zsírégető mozgásformák mustrája

A leghatásosabb zsírégető mozgásformák mustrája

diétafogyókúrakarcsúsodászsírégeté
0

Írta:

1. A parkett ördögeinek - Afrodance, Hastánc, Dance-aerobikNem vonzanak a zsúfolt edzőtermek, de imádsz táncolni? Akkor az afrodance, a hastánc és dance-aerobik órákat neked találták ki. Kösd össze a kellemest a hasznossal! A zsírégetés mellett a táncmozdulatok fejlesztik a mozgáskoordinációt, nem terhelik meg az ízületeket, alaposan megdolgoztatják minden izmodat és fejlesztik az állóképességet! – Katt ide! 2. Akik változatosságra vágynak - Aqua spinning, […]

1. A parkett ördögeinek - Afrodance, Hastánc, Dance-aerobik

Nem vonzanak a zsúfolt edzőtermek, de imádsz táncolni? Akkor az afrodance, a hastánc és dance-aerobik órákat neked találták ki. Kösd össze a kellemest a hasznossal! A zsírégetés mellett a táncmozdulatok fejlesztik a mozgáskoordinációt, nem terhelik meg az ízületeket, alaposan megdolgoztatják minden izmodat és fejlesztik az állóképességet! – Katt ide!

0017487_1.jpg ()

2. Akik változatosságra vágynak - Aqua spinning, Flexi bar, Wellbox, Hot jóga

Ha nem szeretnél leragadni a hagyományos sportágaknál és már unod az egyhangú aerobik órákat, akkor próbáld ki az aqua spinninget, a flexi bart, a wellboxot, vagy a hot jógát.
Remek alakformáló és zsírégető hatásuk mellett az egészséged miatt sem kell aggódnod: az aqua spinning erősíti a szív- és érrendszert, a flexi bar megszünteti az izomfeszülést a nyakadban, a wellbox oldja a stresszt, a hot jóga pedig megszabadítja a szervezetedet a méreganyagoktól! – Katt ide!

3. Otthoni zsírégetéshez – Aero-step, Gumikötél, Hullahopp-karika, XCo

Nincs kedved kimozdulni otthonról, de szeretnéd magad topformába hozni? Válassz olyan sporteszközöket, amelyekkel otthon is alaposan megdolgoztathatod a petyhüdt izmokat! Akár az aero-stepet, a gumikötelet, a hullahopp-karikát vagy az XCo-t választod, nem fogsz csalódni! Egy kis kitartással látványos eredményt érhetsz el! – Katt ide!

4. A téli sportok szerelmeseinek – Síelés, korcsolyázás, snowboardozás, hótalpazás 
 
Ha nem Te vagy az a lány, akit be lehet parancsolni egy zsúfolt fitneszterembe, és rajongsz a szabadtéri sportokért, akkor használd ki a tél utolsó heteit! Csatold fel a síbakancsot, húzz korcsolyát, snowboardozz vagy hótalpazz, így tavasszal biztos nem kell majd beállnod a fogyókúrázók széles táborába! – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X