Főoldal > MOZGÁS > 4 tipp a téli zsírégetéshez, alakformáláshoz

4 tipp a téli zsírégetéshez, alakformáláshoz

mozgásünnepekzsírégetés
0

Írta:

Az ünnepekig már csak néhány hét van hátra. A finomabbnál finomabb ünnepi menük csak kilóink számát fogják szaporítani, így a karácsony előtti néhány hétben még sokat tehetsz azért, hogy topformában légy az ünnepekre! Csodát ne várj ilyen rövid idő alatt, de ne feledd, hogy a befektetett energia előbb-utóbb megtérül!  Most négy olyan tippet gyűjtöttünk össze, amelyek […]

Az ünnepekig már csak néhány hét van hátra. A finomabbnál finomabb ünnepi menük csak kilóink számát fogják szaporítani, így a karácsony előtti néhány hétben még sokat tehetsz azért, hogy topformában légy az ünnepekre! Csodát ne várj ilyen rövid idő alatt, de ne feledd, hogy a befektetett energia előbb-utóbb megtérül!  Most négy olyan tippet gyűjtöttünk össze, amelyek hozzájárulhatnak karcsúsító programod sikeréhez! 

1. Zsírégetés télen is – 10 tipp szabadtéri sportoláshoz
Az edzőtermi órák mellé hétvégén iktass be a napi programodba legalább egy szabadtéri sportot! Télen választhatod a nordic walkingot, a futást, korcsolyázást vagy a síelést. A karcsúsodás mellett a szabadtéri sportok nagy előnye, hogy segítségükkel a betegségek ellen is felveheted a küzdelmet. Lássuk, mit kell tudnod a téli szabadtéri sportolásról! – Katt ide!

2. Táplálkozás- és edzéstippek a hatékony zsírégetéshez
Ha a bűvös 3-4 kilótól már sikerült megszabadulnod, akkor fogadd meg öt  tanácsunkat, amelyek segítségével még hatékonyabbá teheted a zsírégető programot és azt is elkerülheted, hogy a kilók visszakússzanak!
Zsírégetés csak hatékonyan – Katt ide!

0015743_1.jpg ()

3. Ami segítheti a zsírégetést: kalcium, magnézium, C-vitamin
Az egész testet átmozgató sportokon kívül figyelj oda étrendedre is! A kalcium, magnézium és C-vitamin nemcsak szervezeted egészséges működésében játszik fontos szerepet, de zsírégető hatásuk is van! – Gondoskodj a pótlásukról!
3 tipp a zsírégetéshez – Katt ide!

4. Próbáld ki a zsírégető masszázst!
Ha nincs időd sportolni ne hagyd ki a programodból a zsírégető masszázst. Amellett, hogy segít megszabadulni a fránya zsírpárnáktól, a masszázs alatt kikapcsolhatsz és feltöltődhetsz kicsit. Az ünnepek előtti hajtásban te is megérdemled a kényeztetést!
Nézd meg videónkat, hogy megtudd mi történik a kezelés során! - Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X