Főoldal > MOZGÁS > Híztam nyáron, mit tegyek? – A szakértő válaszol

Híztam nyáron, mit tegyek? – A szakértő válaszol

diétaelhízásfogyókúrakalóriamozgás
0

Írta:

“Kedves Kinga!A nyaron felszedtem hat kilót:168 cm vagyok, korábban 53 kg voltam, most  59 kg vagyok. Ez nagyon elszomorít, mert imádtam az addigi alakomat. Vissza szeretném nyerni a régit kb. egy hónap alatt. Nem sportolok intenzíven, de napi fél órát biciklizek, és végzek erősitő gyakorlatokat is. Sok édességet eszem, de nem lesz problema lemondani róla…Igyekszem nem vacsorazni, […]

“Kedves Kinga!
A nyaron felszedtem hat kilót:168 cm vagyok, korábban 53 kg voltam, most  59 kg vagyok. Ez nagyon elszomorít, mert imádtam az addigi alakomat. Vissza szeretném nyerni a régit kb. egy hónap alatt. Nem sportolok intenzíven, de napi fél órát biciklizek, és végzek erősitő gyakorlatokat is. Sok édességet eszem, de nem lesz problema lemondani róla…Igyekszem nem vacsorazni, és csökkenteni az ebéd adagot, de a reggeliről nem szeretnék lemondani, mert szükségem van rá… Lehetséges az, hogy leadjam azt a 6 kilót ilyen programmal egy hónap alatt?

Szia!
Egy hónap alatt ne várj csodát! Én inkább hármat mondanék. Diéta nélkül nem lesz siker! A tanácsaim a következők: 6 után ne egyél, csökkentsd az adagokat, ne egyél édességet, és mozogj naponta! Bringázz többet, és növeld a tempót!

Jó edzést!
Kinga”

“Szia Kinga!
26/166/57, nő vagyok! Szeretnék leadni 5-6 kg-ot, mert a nyaralás alatt feljött 3kg. Vettem egy szobabiciklit, csak még nem raktam össze. Úgy tervezem, hogy mindennap 60 percet fogok tekerni rajta (fokozatosan emelve az ellenállást)! Mellette van otthon LegMagic-em, amit eddig csak ruhaakasztónak használtam, de most azt is be szeretném vonni az edzésbe, biciklizés után 100 csúszás. Szerinted így, ezzel az “edzéssel” lehet faragni a combból és a fenékből ill. a csipőből? Nem eszem kenyeret, édességet, 6 után pedig már semmit sem fogyasztok. Vettem mályva teát is,ami elvileg segít a méregtelenítéseben is.
Válaszodat köszönöm, 

Porcia

Kedves Porcica!
Az elképzelés teljesen rendben van!
Diéta és mozgás együttesen tuti siker lesz!”

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X