Főoldal > MOZGÁS > Michelle Pfeiffer 50 évesen is szuperszexi!

Michelle Pfeiffer 50 évesen is szuperszexi!

Michelle Pfeiffer
0

Írta:

Michelle Pfeiffer mindig is nagyon sportos volt, a Batman visszatér című film forgatása után pedig igyekezett még többet mozogni. Az ötven éves Michelle ennek köszönhetően most is hihetetlenül karcsú és szexi. Most  eláruljuk, milyen diétával és edzésprogrammal tartja formában magát a Veszedelmes viszonyok c. film egykori sztárja! “50 évesen fogadd el a korodat!” Michelle szerint 50 évesen a legfontosabb […]

Michelle Pfeiffer mindig is nagyon sportos volt, a Batman visszatér című film forgatása után pedig igyekezett még többet mozogni. Az ötven éves Michelle ennek köszönhetően most is hihetetlenül karcsú és szexi. Most  eláruljuk, milyen diétával és edzésprogrammal tartja formában magát a Veszedelmes viszonyok c. film egykori sztárja!

“50 évesen fogadd el a korodat!”

0012907_1.jpg ()

Michelle szerint 50 évesen a legfontosabb feladat, hogy elfogadd a korodat. Akár látszanak a ráncok az arcodon, akár nem, az éveket nem pörgetheted vissza! A színésznő ennek ellenére nem ítéli el a plasztikai műtéteket. Sőt! Azt sem tartja kizártnak, hogy ha szükséges, egyszer ő maga is sebészkés alá fekszik – jelenleg azonban tökéletesen elégedett azzal, amit a tükörben lát.

Michelle diétája

Michelle diétája egyszerű és következetes: kizárólag alacsony szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, kerüli a tejtermékeket, a tésztát és a cukrot. A színésznő időnként engedélyez magának egy kis nassolnivalót is, de az édességek helyett inkább a sós, diétás ropogtatnivalókat kedveli.

Michelle edzésprogramja

Michelle Pfeiffer edzésprogramját hosszú éveken keresztül Kathy Kaehler állította össze (Michelle-en kívül Julia Roberts-szel és Sharon Stone-nal is dolgozott együtt az edző). A színésznő korábban remek hosszútávfutó volt – naponta 6-9 kilométert is lefutott –, ám a Hajlakk című film forgatása idején Michelle új trénerei a kardioedzések helyett az állóképességet fejlesztő, statikusabb mozgásformákat ajánlották neki. Michelle ma már főleg pilates-szel és jógával edz, a maratoni távok helyett pedig a sprintelést, a gyaloglást és a túrázást választja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X