Főoldal > MOZGÁS > 3 perces torna a feszes combokért

3 perces torna a feszes combokért

alakformálásegészségfogyókúratorna
0

Írta:

Így hajtsd végre a gyakorlatot: Állj csípőszélesnél nagyobb terpeszben, ahogy a mellékelt képen is látod. Kezed tedd csípőre vagy nyugtasd a combodon. Enyhén hajlítsd be a térded, egészen addig, amíg nem érzed, hogy már kissé nehéz megtartani magad. Figyelj arra, hogy a térded kissé kifelé nézzen. Feszítsd meg a popsid, a hasad húzd be, a […]

0007966_1.jpg ()

Így hajtsd végre a gyakorlatot:

  • Állj csípőszélesnél nagyobb terpeszben, ahogy a mellékelt képen is látod. Kezed tedd csípőre vagy nyugtasd a combodon.
  • Enyhén hajlítsd be a térded, egészen addig, amíg nem érzed, hogy már kissé nehéz megtartani magad. Figyelj arra, hogy a térded kissé kifelé nézzen.
  • Feszítsd meg a popsid, a hasad húzd be, a hátad pedig tartsd egyenesen, a vállaid ne húzd fel.
  • Ebből az enyhén hajlított térdű helyzetből próbálj meg mindössze 5 cm-re lejjebb ereszkedni, miközben folyamatosan feszesen tartod az alsó testtájakat. Figyelj arra, hogy a feneked ne told hátra, próbáld kicsit “magad alá húzni”.
  • Ha leereszkedtél, pár másodpercig tartsd ki ezt a helyzetet, majd emelkedj fel kiinduló helyzetbe. A térded ne nyújtsd ki, mindig maradjon enyhén hajlított helyzetben.

A gyakorlatot ismételd 2X30 alkalommal. Ha végeztél, masszírozd át a popsid, hogy ellazítsd a megdolgoztatott izmokat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X