Főoldal > PSZICHÉ > Hangolódj a tavaszra kívül-belül!

Hangolódj a tavaszra kívül-belül!

hangulathumánkedvtavasz
0

Írta: and

Vesd be a kókusz erejét! Szabadulj meg a durva, száraz bőrtől a térdeden és a könyöködön egy

Vesd be a kókusz erejét!

Szabadulj meg a durva, száraz bőrtől a térdeden és a könyöködön egy finom cukoralapú bőrradírral. Ha lemostad, még vizesen kend be magad tetőtől talpig kókuszos testápolóval (vagy kókuszolajjal), így bezárod a bőrödbe a nedvességet. Az isteni illattól pedig garantált a jó közérzeted!

Legyél te is balkonkertész!

Már érdemes megvásárolni a bazsalikom, menta, oregánó és más palántákat, amelyeket az ablakban vagy az erkélyen nevelgethetsz. Így mindig lesz otthon friss fűszernövény, amellyel nem csak az ételeidet dobhatod fel, hanem rengeteg antioxidánst is tartalmaznak. Sőt, minden alkalommal, amikor belépsz a konyhába, ínycsiklandó illatok fogadnak!

Szervezz pikniket otthon!

Dobd be a grillcsirkét a sütőbe, készíts egy nagy tál salátát, egy kancsó limonádét, és hívd meg az összes barátodat – a nappalidba. picnic2.jpg ()Kérj meg mindenkit, hogy viseljenek színes ruhákat, és megérkezéskor vegyék le a cipőjüket. Egy ugrással máris a leterített plédeken lehetnek, és kezdődhet a tökéletes piknik, ahol sem a hangyák, sem az időjárás nem ronthatják el a hangulatot. Ha beszerzel egy igazi piknikkosarat, még valódibb lesz az élmény!

Vásárolj szandált!

Finom bőrpántok, nyitott orr, egy kis sarok. A tavasz a lábujjak ünnepe is, hiszen végre kiszabadulhatnak a zárt cipőkből. Már most érdemes elkezdened kutatni a tökéletes cipellő után. Az üzletekben megtalálod a szezon legújabb modelljeit, és ilyenkor még a méretekből sincs hiány!

Kezd el szervezni a nyaralást!

Bár maga a nyaralás a legpihentetőbb, a legújabb holland kutatások szerint már az utazás megtervezése is rengeteg boldogsághormont szabadít fel a szervezetben. A tudósok szerint 8 héten át kitart ez az öröm onnantól kezdve, hogy elkezded nézegetni a lehetőségeket. Tehát nincs más dolgod, mint szobát foglalni, repjegyet vásárolni és arról ábrándozni, hogyan fogsz jógázni a homokban!

+1 Bikram-jóga

Oké, a forró jóga inkább a nyárra hangol, de kinek ne esne jól egy kis júliusi forróság márciusban? Elő a rövidnadrággal, a sportmelltartóval, és indulhat is az izzadás! Utána úgy fogod érezni magad, mintha újjászülettél volna.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X