Főoldal > kihívás > Kerek popsi királynők: Őket kövesd Instagramon!

Kerek popsi királynők: Őket kövesd Instagramon!

#kerekfenék#kerekpopsialakformálásedzésfenékformálásinstagramizmos fenékizompopsipopsiformálásyoutubezsírégetés
0

Írta:

Elindult a #kerekpopsi kihívásunk, melynek keretén belül most összegyűjtöttük a leginspirálóbb Instagram-sztárokat, akik tuti, hogy extrán motiválnak majd a tökéletes popsi felé vezető úton!

1. A popsiszakértő: @jenselter

Jen Seltert muszáj az első helyen említenünk, hiszen a nagy népszerűségnek örvendő fitnesz sztár éppen a tökéletesen kerek popsijáról lett híres. Olyannyira, hogy a majdnem 11 milliónyi követője között ott van például maga Rihanna is. A New York-i születésű, 23 éves lány nap mint nap posztol valamilyen fenékformálással kapcsolatos fotót, minivideót, melyekkel téged is garantáltan inspirálni fog, hogy kitarts a célod mellett! Érdemes a Youtube csatornájára (Jen Selter Workout) is feliratkozni, ahol egy rakás ingyen edzésvideót találsz tőle.

121813SelterZM67.jpg

Íme Jen kedvenc gyakorlatai:

2. Minden napra egy videó: @lazygirlsquat

Fenékformálás témában itt mindent megtalálsz. Tulajdonképpen egy gyűjtőolalról van szó, ahol az Instán fellelhető legjobb popsitréning videók kerülnek megosztásra, így biztosan nem maradsz le a legtutibb gyakorlatokról. Ráadásul az oldalt követve rábukkanhatsz a leginspirálóbb popsifanatikus edzőkre is. Ha esetleg már van gyereked, itt olyan anyukákat is találsz, akik a legkreatívabb módokon képesek kihasználni az időt egy kis fenékformálásra. Szóval nincs kifogás, kerek popsira fel!

 

3. Szexi latina: @dianaruizfit

Kik büszkélkedhetnek a legdögösebb hátsóval a világon? Hát persze, hogy a latin csajok! Ha neked is a picit gömbölyűbb forma elérése a célod, akkor Diana Ruiz biztos, hogy hamar a kedvenc motivátorod lesz. Rengeteg ötletes fitneszteremben is végezhető gyakorlatot mutat be (pl. fenékformálás futógépen), de súlyokkal és saját testsúllyal is gyakran dolgozik. Youtube csatornájára hetente tölt fel új tornavideót, ezért ott is iratkozz fel rá!

Komplett fenékformáló edzés Dianával:

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X