Főoldal > fitt az ősz > Remek kiállítók és programok várnak a Fitt az ősz!-ön!

Remek kiállítók és programok várnak a Fitt az ősz!-ön!

egészségFitt az őszkiállítóprogram
0

Írta:

Nem csak mozgásprogramokkal, hanem kiállítókkal és egészséges kóstolókkal is vár a Fitt az ősz!

NN

Az NN Biztosító standján az egészséges életmódé és a tudatosságé lesz a főszerep. Játsszatok értékes nyereményekért és frissüljetek fel. Nálunk ti számítotok!

Nissan

Ha az önkifejezés számodra nemcsak a mozgásban fontos, hanem az autódban is, látogass el a Nissan standra és nézd meg a Nissan Juke legújabb, személyre szabási csomaggal szerelt modelljét!

Játssz velünk és nyerj egy Nissan Juke hétvégi tesztvezetést!

Részletek a standon.

Dallmayr

Frissülj fel a kőkemény edzések között a Dallmayr piramisteáival vagy ínycsiklandó kávécsodáival, díjnyertes baristánk jóvoltából.

Bársony

Keresd a Bársony Orvos-Esztétika lila kendős asszisztenseit és tudj meg többet a testedről!

A helyszínen egész nap ingyenesen végzünk testösszetétel vizsgálatot, ami sokat segíthet, hogy megtudd milyen fizikai aktivitásra, diétára vagy alakformáló kezelésre van szükséged ahhoz, hogy egészséges és fitt legyél. Sőt, a hasznos tanácsok mellett, értékes ajándékokkal is várunk.

Haribo

Ha valami finomságra vágytok, keressétek az eseményen a HARIBO hostesseit, akik édes meglepetéssel várnak benneteket.

Jana

Szabadulj meg a kifogásoktól, és kezdj mozogni!

Új Jana Vitamin ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Erősíti az immunrendszert, csökkenti a fáradtságot és kalóriatartalma is alacsony. Nincs több kifogás! Jana Vitamin. Ami megmozdít.

Minden résztvevő a regisztrációnál egy palack Jana Vitamint kap a készlet erejéig

Borotalco

Borotalco. Állítsd meg az izzadást!

Próbáld ki Olaszország kedvenc dezodorát, és frissülj fel nálunk az egyedülálló unisex illattal, mely 48 órán át tart!

Hideg Nyalat

Hideg Nyalat paleo&vegán termékeinket 100% természetes összetevőkből készítjük a leggondosabban összeválogatott alapanyagból. Szeretnének minden egészségtudatos, sportoló, glutén-, laktóz-, tejfehérje érzékeny, cukorbeteg vásárolójuk számára igazán finom és tápláló ételekkel szolgálni. Termékpalettájukon megtalálhatóak sütemények, torták, jégkrémek, élőflórás kókusztejek-“joghurtok”, és a Piemont 60- csokoládés mogyorókrém is. Kóstolókkal és akciókkal várnak minden kedves vendéget.

Curaprox

A Curaprox képviselői szeretettel látnak egy fogmosásra, és hasznos szájápolási tanácsokkal várnak a standjuknál, ráadásul a nap folyamán 3 alkalommal is kisorsolnak 1-1 értékes nyereményt azok között, akik kitöltik kérdőívüket.

KK saláta

Aktív programhoz Active Saláta! Két energiaigényes program között keresd standjukat, és kóstold meg a K&K Family legpörgősebb finomságát, az állóképességet és az izmok teljesítményét fokozó céklával, vitamindús tatsoi-jal és ásványi anyagokban gazdag rukkolával színesített Active Salátát! Legyél Te is mindig friss, akárcsak a K&K Family!

Almdudler

Szereted a szénsavas üdítőket, de fontos az összetétel? Igazán trendi vagy, de a hagyományos értékeket is nagyra tartod? Az autentikus osztrák népviseletbe öltözött hoszteszek a világ első számú alpesi gyógynövénytartalmú üdítőjét kínálják “Ausztriából szeretettel. És gyógynövényekkel.” Élvezd az Alpok frissítő ízét itthon is!

Tortolines

Kipróbálnál egy igazán egészséges rágcsálnivalót?A Torotolines glutén-, színezék-, és tartósítószermentes zöldbanán chipse egészséges és finom alternatívája a hagyományos burgonya chipsekről.  Kóstold meg és válaszd ki a kedvenc ízeidet, amit a helyszínen akár meg is vásárolhatsz, vagy meg is nyerhetsz.

HelloVita

A HelloVita standjánál megkóstolhatod  a HelloVita gluténmentes lisztjeiből készített palacsintákat, megismerd a maniókalisztet, a malangalisztet és a rendkívül népszerű zöldbanánlisztet is. Az egészséges palacsinták töltelékéről a ZENA gluténmentes egzotikus lekvárjai gondoskodnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X