Főoldal > fitt a nyár > Készülj velünk a Fitt A Nyárra!

Készülj velünk a Fitt A Nyárra!

edzésFitt a nyármozgásrendezvénysport
0

Írta:

A sztárfellépők órái és a szuper programok közül nem lesz könnyű választani, úgyhogy adunk egy kis segítséget! A részletes órarend mellett eláruljuk, milyen extra meglepetések várnak majd vasárnap.

Ugye már neked is megvan a jegyed a Fitt a nyár! rendezvényre? Ha még nem, akkor gyorsan pótold a lemaradást, hogy egy igazán aktív napot tölthess velünk. És hogy miért éri meg vasárnap ellátogatni a MoM Sport Uszoda és Rendezvényközpontba?

#1 A kedvenc edzőiddel sportolhatsz

Az alapos bemelegítésről a tavaly hivatalosan is edzővé avanzsált Pintér Adrienn Ada gondoskodik, akivel többször is találkozhattál már a Wellness címlapján. Ha már mindenki bejáratta a tagjait és elfoglalta a helyét, akkor belevágunk a buliba: kezdésnek szó szerint kiütjük a pluszkilókat Mezei Eszter Piloxing® edzővel, aztán jöhet egy felpörgető bulis Euphoria-party Hidvégi Andival – a zenéket DJ Levi da Cruz pörgeti majd! Ezután kőkemény bikiniedzés következik Rubint Rékával, a fitnesz nagyasszonyával. Egy rövid ebédszünet után Czanik Balázs kalauzol el a Capoeira aerobik világába, aztán Székely Mónika szálkásító edzésén dolgoztathatod tovább az izmaidat. Végül egy vérbeli Zumba®-fiestával intünk búcsút a zsírpárnáknak Béla & Thomas ZIN™ vezetésével.

#2 Az órák közt sem fogsz unatkozni

A pihenőidőben sem kell a vizes palackod címkéjét tanulmányoznod – gondoskodunk róla, hogy az órák közti szünetekben se teljen unalmasan az idő! Az edzések után különféle szórakoztató programokkal fokozzuk a hangulatot, többek közt bemutatót tart majd a Budapest Wolves Cheerleaders csapata, és ha kedved tartja, te is beállhatsz kicsit rázni a pom-pomot! Az ebédszünetben Kiss Virág Arnold Classic Europe győztes fitnesz versenyző, a BioTechUSA fitnesz és sportélet szakértője ad hasznos tippeket, hogyan érheted el a tökéletes bikinibodyt, még mielőtt beköszöntene a nyár. A kimerítő edzések után pedig jöhet a jól megérdemelt kétórás lazítás a medencékben vagy a jakuzziban – ehhez válaszd az uszodabelépővel kombinált jegyet 990 Ft-ért!

#3 A pasidat és a gyerkőcöket is magaddal hozhatod

Bizony-bizony, a Fitt a nyár! családi rendezvény, úgyhogy ne hagyd otthon a párodat és a kicsiket sem! Amíg a gyerekek csúsznak-másznak a MoM Sport melletti játszótéren, addig az erősebbik nem képviselői elleshetik a világbajnok street workout edző-trükköket a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesült csapatától.

#4 Igazi újdonságokat próbálhatsz ki élőben

Régóta szemezel a Speedfitness-el, a Stability® tréninggel vagy éppen az iHover hoverboardokkal? Itt a tökéletes alkalom, hogy élőben is teszteld őket! Ehhez nem árt korán érkezni, hogy minél előbb feliratkozhass a listára és le ne maradj róluk! És ha már ott vagy, írasd fel a pasidat is a listára, hogy míg te keményen edzel, ő suhanhasson pár kört az egyik hoverboardon.

#5 Fincsi és fitt falatokkal várunk

Korán reggel indíts egy frissítő Dallmayr kávéval vagy teával, hogy bírd szusszal a programot! A menet közbeni vitaminpótlásról a Jana vitaminvizei gondoskodnak, de akkor sincs baj, ha két óra között korogni kezd a hasad: a BioTechUSA standjánál ingyenes kóstolót kaphatsz a glutén-, laktóz-, hozzáadott cukor és hozzáadott transzzsírmentes Iso Whey Zero fehérjeturmixból. Fehérjében amúgy sem lesz hiány – a JonoYogo különleges, magas fehérjetartalmú fagyiját is kedvezményes áron kóstolhatod meg. Ha valami kiadósabbra fájna a fogad, keresd a K&K pörgős salátakeverékét! Lelkiismeretesen végigcsináltad a teljes programot? Akkor egy kis bűnözés is belefér, ezért látogass el a Haribo és a NaturRadler 0.0% standjához is!

#6 Nem távozol üres kézzel

Nem csak csodálatos élményekkel és kőkemény izmokkal ajándékozzuk meg azokat, akik részt vesznek velünk a Fitt a nyáron! Minden résztvevő ajándékba kap:

  • egy gym törölközőt a Wellness magazin,
  • egy szuperkönnyű tornazsákot az AYCM,
  • egy uniszex dezodort a Borotalco,
  • egy palack Activity vitaminvizet a Jana,
  • egy adag speciális, a legszigorúbb diétába is beilleszthető palacsintaport a BioTechUSA,
  • és egy intim mosakodószert az Idelyn jóvoltából.

Várunk téged is május 22-én a Fitt A Nyár!-on!

Jegyvásárlás itt


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X