Főoldal > DIÉTA > Furcsa szokások, amelyek garantálják a tökéletes alakot

Furcsa szokások, amelyek garantálják a tökéletes alakot

alakformálásbikinibikinialakdiétafogyásnyárszépségzsírégetés
0

Írta:

A bikinialakot megkapni és megtartani is ugyanolyan nehéz feladat. De ne aggódj, néhány furi szokás a segítségedre lehet.

Mindig vigyél magaddal valami harapnivalót

Mielőtt elindulsz otthonról, a pénztárcád és a telefonod mellé minden alkalommal dobj be egy kis nasit is a táskádba. Hogy miért? Ha hagyod szervezetedet megéhezni, dupla annyit fogsz enni, mint amennyire valójában szükséged van. Egyél két-három óránként, így szinten tudod tartani a vércukorszintedet. Természetesen nem cukros, fehér lisztes ételekre kell gondolni, de ha mindig akad egy-egy proteinszelet vagy gyümölcs a kezed ügyében, akkor éhezés nélkül kihúzhatod a főétkezésekig.

Víz nélkül sehova ne menj

Tévedés azt gondolni, hogy az ivás csupán szomjoltásra való. Régen rossz, ha csak akkor veszünk magunkhoz folyadékot, ha megszomjaztunk. Nem csak az egészségre nézve káros a nem megfelelő folyadékbevitel, de az alakunkra is, hiszen az anyagcsere-folyamatok jelentősen lelassulnak. Tarts magadnál mindig egy palack ásványvizet, igyál belőle rendszeresen, és töltsd rögtön tele, ha kiürült.

43804103 - sexy back of a beautiful woman in bikini on sea background. sexy buttocks

Szokj rá a bevásárlólista-írásra

A bevásárlólista írása nem csak azt garantálja, hogy semmit nem felejtesz el megvenni, hanem azt is, hogy csak azokat a termékeket vásárolod meg, ami az egészségtudatos étrendedbe beleillik. A fogyókúra ugyanis a bevásárlásnál kezdődik. Amit vásárolsz, abból készíted el otthon az ételeidet. Ha nem veszel például péksütit vagy csokit, akkor nem is fogsz enni. Írd tele a listádat zöldségekkel, gyümölcsökkel, sovány húsokkal, tejtermékekkel. Az alakodon kívül még a pénztárcádnak is jót tesz, ha nem dobálsz felesleges dolgokat a kosaradba.

Barátkozz sportfanatikusokkal

Ha a rendszeres mozgást eddig nem tudtad beépíteni az életedbe, érdemes olyan emberek társaságát keresned, akik különböző sportok megszállottjai. Nem csak rá fognak beszélni a mozgásra, de velük bátrabban fogsz különböző mozgásformákat kipróbálni. Ha pedig megtaláltad azt, ami számodra ideális, már egyáltalán ne lesz nyűg a mozgás, sőt. Ezek az új ismeretségek így nem csak új barátságokat, de álomalakot is garantálnak.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X