Főoldal > DIÉTA > Karcsúsodj ezekkel a csodaitalokkal

Karcsúsodj ezekkel a csodaitalokkal

diétaegészségfogyásfogyókúrafolyadékitallapos hasnarancsbőrzsírégetés
0

Írta:

A tavasz beköszöntével nem csak a vastag pulcsiktól és a télikabáttól, de a fölösleges kilóidtól is szeretnél megszabadulni? A mozgás és a helyes életmód természetesen alap, de rásegíthetsz a fogyásra néhány isteni karcsúsító csodaitallal is.

Almás-fahéjas ital

Az alma-fahéj ízkombináció leginkább a karácsony hangulatát idézi sokakban, de szerencsére ilyenkor tavasszal is élvezhetjük a szuper páros isteni ízét, ráadásul még fogyasztó hatását is. Két liter vízhez adj egy almát (mindegy, hogy kockákra vágva, turmixolva vagy a levét kifacsarva), dobj bele két rúd fahéjat, majd tedd egy fél órára a hűtőbe. Az alma magas sav- és rosttartalma miatt kiváló fogyókúrás gyümölcs, amire a fahéj csak még jobban ráerősít. Fogyaszd rendszeresen!

Uborkás víz

Az uborkás víz méltán a tavasz és a nyár legnagyobb slágere. Nem csak tökéletesen hidratál, de mindemellett még fogyaszt is. Két liter vízhez csippents 10-12 mentalevelet, adj hozzá még egy teáskanál reszelt gyömbért, egy citromot és egy kígyóuborkát szeletekre vágva, majd pihentesd egy éjszakán át a hűtőben. Reggelre az ízek összeérnek, a zsírégető anyagok pedig kioldódnak. Nem csak finom, de rendkívül egészséges is ez az egyveleg.

, Image: 256997966, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Tüzes limonádé

Ha egy igazán izgalmas fogyiitalra vágysz, nincs más dolgod, mint felturbózni egy kicsit a hagyományos limonádét. Egy liter vízhez adj egy csipet Cayenne-borsot, fél citrom levét, és két evőkanál juharszirupot. A borsnak hála nem csak a salak- és méreganyagoktól szabadítod meg a szervezetedet, de fölös kilóktól is. Csak próbáld ki, tényleg hatásos!

Mentás-citromos zöld tea

A zöld tea a méregtelenítés és a fogyókúra leghatékonyabb itala. Ha rendszeresen fogyasztod, annyi antioxidánssal látod el a szervezetedet, hogy se a ráknak se a ráncoknak nem lesz esélyük. De a lerakódott zsírréteg lebontásában is számíthatsz a segítségére, főleg, ha néhány extra hozzávalóval is felturbózod. Egy liter teához reszelj két teáskanálnyi gyömbért, és facsard bele egy egész citrom levét. Szórj bele néhány mentalevelet, és egy igazán friss, zsírégető italt kapsz.

Ananászlé

Hogy az fogyókúra mellett az édesség iránti vágyódásod is ki legyen elégítve, fogyassz rendszeresen ananászlét. Az ananász ugyanis kiváló zsírégető és méregtelenítő hatása mellett még a makacs narancsbőrt is eltávolítja, ami valljuk be, sokunknak okoz kellemetlenségeket. Sőt, még a rosszkedven is segít, erős antidepresszáns hatása is ismert.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X