Főoldal > DIÉTA > Fogyj egészséges zsírégető ételekkel

Fogyj egészséges zsírégető ételekkel

diétaétkezésfogyászöldségzsírégető
0

Írta:

Viszlát, nem kívánatos zsírpárnák!

Chili paprika

Fokozza az anyagcserét, így a zsírégetésben is fontos szerepet kap. Ha ez nem lenne elég, jókedvre is derít, ami nagyban hozzájárulhat a karcsúsághoz is, hiszen jókedvűen több kedvünk van a fogyókúra megvalósításához is. Tedd minél többször az ételeidbe!

Paradicsom

Nemcsak finom, de igazi zsírgyilkos is a piros paradicsom, mivel nemcsak kalóriaszegény, de hatóanyagai élénkítik az emésztést és káliumtartalma miatt vízhajtó hatású is. Emellett likopintartalmának köszönhetően ma már rákellenes szerként is ismert, de gazdag kalciumban, vasban és cinkben is.

zsireg2.jpg ()

Káposzta

Fehér-, vörös-, kel-, kínai kel-, vagy zöldkáposzta – mindegy melyiket választod, minden káposztaféle alacsony kalóriatartalmú, és tele van vitaminokkal. Az A-vitamin a bőr szépségéhez járul hozzá, de megtalálható benne a B-vitamin is, amely az idegek működését segíti, valamint magas a C-vitamin tartalma, mely karcsúvá tesz. Az már csak hab a tortán, hogy van benne magnézium, kalcium, vas és jód is, valamint nagy mennyiségben kálium, ami a méregtelenítésben tölt be kulcsszerepet.

Hüvelyesek

A tévhittel ellentétben a hüvelyesek bizony fontos szerepet játszanak a fogyásban. Mindezt annak a rengeteg rostanyagnak és növényi fehérjének köszönhetik, amelyet nagy mennyiségben tartalmaznak. De a bennük lévő ásványi anyagok és vitaminok is hozzájárulnak a zsírégetéshez, mivel hatékonyan csökkentik a vércukorszintet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X