Főoldal > DIÉTA > Fogyaszt, tisztít, méregtelenít a karcsúsító víz

Fogyaszt, tisztít, méregtelenít a karcsúsító víz

citromdiétafogyásfolyadékgyömbérmentauborkavízzsírégetés
0

Írta:

Egyszerű és hatásos fogyasztóvíz: a Schlank-Wasser népszerűsége töretlen, mivel nemcsak hatásos, de finom is. Lássuk miért is olyan hatékony és hogyan fogyhatunk a segítségével!

Szinte biztos, hogy már te is hallottál a Schlank-Wasserről, vagyis a karcsúsító vízről. Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan hatásos a diéta során, és bármikor használhatod emésztésed javítására.

Olvadó kilók

Bár a nevéből arra következtethetnénk, hogy a Schlank-Wasser német eredetű, azonban a csalóka elnevezés egy amerikai, pontosabban egy New York-i táplálkozástudományi szakember fejlesztése.

Ha számodra sem ismeretlen a farkaséhség, akkor ez a víz neked való: messze űzi a hirtelen ránk törő falási rohamokat, ugyanis segít a vércukorszint szabályozásában. A Schlank-Wasserrel úgy inthetsz búcsút az éhségérzetnek, hogy közben az egészségednek és emésztésednek is jót teszel. Ez a víz hozzásegíthet a puffadás megszüntetéséhez, és segíthet a hasadat lapossá tenni, valamint a zsírpárnáidat csökkenteni.

Ezért hatásos a karcsúsító víz

A Schlank-Wasser alapját a szénsavmentes ásványvíz adja. Ha odafigyelünk a megfelelő folyadékbevitelre, eleve kevésbé leszünk éhesek, ugyanis számos esetben hajlamosak vagyunk összekeverni testünk jelzéseit, és a szomjúságérzetet tévesen éhségként érzékelhetjük. A vízivás tehát már önmagában csillapíthatja az éhségérzetet, ráadásul hidratálja a szervezetünket és szebbé teszi a bőrünket.

A Schlank-Wasser első alkotóeleme a gyömbér hozzájárul a gyomor és a bélrendszer egészséges működéséhez, kiválóan fertőtlenít és az anyagcserét is felgyorsítja. A következő hozzávaló a citrom, ami szintén elősegíti az emésztést, magas C-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert, remek méregtelenítő és vízhajtó, valamint jó hatással van a vérkeringésre.

39709471 - fresh water with lemon, mint and cucumber

A Schlank-Wasser harmadik összetevője az uborka, ami a citromhoz hasonlóan szintén tökéletes vízhajtó, segíti a salakanyagok kiürülését és fokozza az anyagcserét, miközben erősíti a gyomornyálkahártyát. A gyömbér mellett a víz pikáns ízét adó negyedik összetevő, a mentalevél jótékony hatásai sem elhanyagolhatók: segíti az epeműködést, és hatékonyan csillapítja az éhségérzetet.

 Így készítsd el a Schlank-Wassert!

2 liter vízhez, 2-3 centiméteres meghámozott és felvágott gyömbért, 1 szintén meghámozott, vékony szeletekre vágott, közepes méretű uborkát, 1 közepes nagyságú felszeletelt citromot, valamint 12 darab mentalevelet adjunk. Az így kapott vizet fedjük le és hagyjuk állni a hűtőben 1 éjszakán keresztül. Másnap reggeltől kezdve minden főétkezés után igyunk meg 1-1 pohárral 4 napon keresztül, és béltisztító, zsírégető hatása nem marad el! Természetesen, ha ízlik, nyugodtan fogyaszthatjuk tovább is, amíg jól esik.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X