Főoldal > DIÉTA > Ez a szirup örökre megszabadít a zsírpárnáktól

Ez a szirup örökre megszabadít a zsírpárnáktól

diétafogyásfogyókúraitalzsírzsírégetészsírpárna
0

Írta:

Két evőkanál ebből a szuper szirupból naponta, és hamar búcsút inthetsz a nem kívánatos zsírpárnáknak!

A zsírréteggel való harc nagyon fáradtságos és szinte lehetetlennek tűnik. Próbáld ki az alábbi szirupot, amivel jelentősen csökkentheted az étvágyad, és élvezd a változást, amin a tested megy keresztül.

Számos nőnek sikerült már az átalakulás az alábbi recept segítségével. A hatást fokozhatod, ha fogyasztását rendszeres testmozgással párosítod. Ez az egészséges alapanyagokból álló keverék fokozza az anyagcserét és a zsírégetést, köszönhetően a vízhajtó hatásának, emellett javítja az agyműködést, memóriát, hallást és látást. Az összes hozzávaló természetes és nagyon hasznos a szervezet számára.

Napi 2 evőkanál ebből a keverékből segít elérni az ideális alakot, amire vágysz.

60768822 - hot lemon water with ginger, cayenne, turmeric and honey. detox liver fat burnner, immune boosting, anti inflammatory healthy drink

Összetevők:

  • 3 citrom
  • 130 gramm tormagyökér
  • 2 teáskanál fahéj
  • 3 evőkanál méz
  • kevés gyömbér

Elkészítés: A tormát a gyömbérrel együtt mosd meg, vád fel, majd tedd a mixerbe. Mosd meg a citromot, vágd apró darabokra, magozd ki és tedd ezt is a turmixba. Add hozzá a mézet, a fahéjat, majd addig turmixold, ameddig egynemű nem lesz. Ha készen van, tedd át üvegedénybe és tárold hűtőben.

A következő 30 napban napi 2 étkezés előtt vedd elő az üveget és egyél meg egy kanállal a szirupból.

Meglátod, a mix fogyasztása csökkenti az étvágyat, a cukor utáni mértéktelen vágyakozást, és energiával lát el.

A természetes összetevők ilyen kombinációja elképesztően hatásos, de nem szabad túlzásba vinni ennek fogyasztását sem. A torma könnyen irritálhatja a gyomrodat, ha úgy érzed, nem tesz jót, inkább hagyd ki a mixből.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X