Főoldal > DIÉTA > Expressz fogyás 4 egészséges, zsírfaló étellel

Expressz fogyás 4 egészséges, zsírfaló étellel

ételfogyászsírégetés
0

Írta:

Ha ezeket a finomságokat eszed, biztos lehetsz benne, hogy beindul a fogyásod!

1. Grapefruit

A grapefruit rengeteg rostot és savat tartalmaz, amelyek hatékonyan lassítják a szervezet tápanyagfelvételét. Növeli a teltségérzetet, és egyensúlyban tartja a vércukorszintet is, így hosszú távon csökkenti az étvágyat.

Wellandfit tipp: Fogyassz el a főétkezések előtt fél órával egy fél grapefruitot! Ez csupán 39 kalóriát jelent, ugyanakkor blokkolja a szervezet zsír -, és cukorfelvételét és elősegíti a gyorsabb emésztést.

2. Barna rizs

Egy igazi kincsről van szó, hiszen amellett, hogy magas a vitamin-, rost -, fehérje – és ásványi anyag tartalma, szénhidrát összetétele is rendkívül ideális. Könnyen emészthető, mégis laktató. Kiválóan méregteleníti a szervezetet, ezért ha áttérsz a rendszeres fogyasztására, szinte leolvasztja majd rólad a kilókat!

Wellandfit tipp: Kéthetente egyszer tarts barna rizs napot! Reggel főzz meg 250 gramm bio rizst, oszd el 5 adagra és kizárólag ezt fogyaszd a nap folyamán. Ízesítheted fahéjjal és egy nagyon kevés mézzel.

3. Kivi

Tudtad, hogy a kivi természetes étvágycsökkentő? Elég egy-kettőt elmajszolnod belőle, máris jó időre eltelíti a pocakod, így biztosan nem kutakodsz majd édességek után. A kivi magas C-vitamin tartalma elősegíti a zsírégetést és az egészségedre is nagyszerű hatással van!

Wellandfit tipp: Fogyassz kivit reggeli vagy vacsora helyett és meglátod, napok múlva látványos változást fogsz tapasztalni a nadrágméretedet illetően! 100 gramm belőle mindössze 40 kalóriát jelent, ugyanakkor 100-250 milligramm C-, A-, D- és E-vitamint tartalmaz.

4. Sajt

Ez a csodás étel rengeteg B12 – és A-vitamint, valamint kalciumot tartalmaz, ezáltal jótékonyan hat a szív-és idegrendszerre, és megóv a fogszuvasodástól is. Ráadásként pedig olyan proteinekben gazdag, amelyek elősegítik az izomnövekedést. Éhes vagy? Kapj be egy-két kocka sajtot és garantáltan tovaszáll a farkaséhséged!

Wellandfit tipp: Válassz 0,5 százalékos zsírtartalmú sajtot, így biztosan nem kell a vonalaid miatt aggódnod. Kockázz fel egy keveset belőle, és fogyaszd friss almagerezdekkel! Isteni finom, és még a vacsorát is helyettesítheted ezzel a kalóriaszegény fogással.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X