Főoldal > DIÉTA > A legjobb receptek úszógumi ellen

A legjobb receptek úszógumi ellen

diétafogyásfogyókúralapos hasreceptúszógumi
0

Írta:

Próbáld ki ezeket a finom fogásokat, hogy lapos lehessen a hasad!

Reggelire: Epres-mandulás bundás kenyér

Hozzávalók 1 adaghoz: (Elkészítési idő: 15 perc)

1 tojás
Negyed csésze zsírszegény tej
Negyed teáskanál őrölt fahéj
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 teáskanál transzzsír-mentes margarin
Fél csésze szeletelt eper
2 evőkanál szeletelt mandula, pirított

Verd fel a tojást egy mély tálban és keverd hozzá a tejet és a fahéjat, majd márts meg a kenyér mindkét felét a tojásos keverékben. Olvaszd meg egy serpenyőben közepes lángon a margarint. Süsd a kenyeret oldalanként 2-3 percig, vagy ameddig aranybarna nem lesz, majd ha elkészült, vágd félbe átlósan. Helyezd az egyik szeletet egy tányérra, a tetejére szórd az eper és a mandula felét, végül terítsd le a bundás kenyér másik részével, és szórd rá a maradék epret és mandulát.

Tápanyagtartalom adagonként: 303,9 kalória, 15,7 gramm zsír, 3,2 gramm telített zsír, 267,9 milligramm nátrium, 26,1 gramm szénhidrát, 9,4 gramm cukor, 5,4 gramm élelmi rost, 15,8 gramm fehérje.

reci2.jpg ()

Ebédre: Tortellini saláta

Hozzávalók 4 adaghoz: (Elkészítési idő: 25 perc)

1 csomag (280 gramm) sajtos tortellini (színes tésztából)
2 csésze hüvelyes cukorborsó
2 csésze bébirépa
2 csésze brokkolivirág
2 evőkanál pesto
1 csésze félbevágott cseresznyeparadicsom
40 darab apróra vágott, fekete olajbogyó
Negyed teáskanál őrölt fekete bors
Friss bazsalikom (opcionális)

Tedd a tortellinit egy nagy fazék forrásban lévő vízbe. Főzd a csomagoláson található utasítások szerint, időnként megkevergetve. Ha elkészült, add hozzá a cukorborsót, a bébirépát és a brokkolit, majd főzd még 3 percig, vagy ameddig éppen, hogy megpuhulnak a zöldségek, de még ropogósak maradnak. Öntsd le a vizet a tésztáról és a zöldségekről, majd öblítsd át őket hideg vízzel. Ha alaposan eltávolítottad róla a vizet, tedd egy nagy tálba a tésztát, és öntsd le a pestóval. Óvatosan keverd össze a paradicsommal, az olajbogyóval és a borssal. Tetszés szerint díszítheted a bazsalikommal.

Tápanyagtartalom adagonként: 366,7 kalória, 13,1 gramm zsír, 3,9 gramm telített zsír, 776,1 milligramm nátrium, 50,2 gramm szénhidrát, 8,7 gramm cukor, 8 gramm élelmi rost, 14,7 gramm fehérje.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X