Főoldal > DIÉTA > Mit eszik egy szupermodell egy nap? Kiderítettük!

Mit eszik egy szupermodell egy nap? Kiderítettük!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta:

A szupermodell Chrissy Teigen pontosan tudja, hogyan kell szexisen és magabiztosságot sugározva pózolni olyan híres-neves magazinok oldalain, mint például a Sports Illustrated. Így teljesen érthető, miért őt választották a VH1 csatorna reality műsora, a Model Employee háziasszonyának.

 

Ebben nyolc modell kap esélyt arra, hogy álommunkájukért versengjenek. „Ezektől a lányoktól méltán várhatják a nézők, hogy keményen dolgozzanak. Ráadásul olyan, kicsit sem glamúros helyzetekbe kerülnek a műsorban, melyekre nem számítottak, de a legtöbbször azt mutatták meg, hogy ezen kihívások közepette is mennyire nyerni akarnak” – nyilatkozta a sztár.

Amikor épp nem forgat, vagy nem modellkedik, a 27 éves híresség legszívesebben alacsony szénhidráttartalmú receptjeit osztja meg blogján, a So Delushious-on az olvasókkal. Amikor arról kérdezték, hogy mi minden kerül egy nap során a tányérjára, világossá vált, hogy Chrissy nemcsak karrierje, hanem egészséges étrendje szempontjából is modellnek tekinthető mindannyiunk számára. Lássuk, mit eszik a szupermodell egy napja során!

1. Tojás – bármilyen formában

„Sosem hagyom ki a reggelit, ami nálam általában tojás. Ezt minden formában szívesen fogyasztom, legyen akár rántotta, tükörtojás vagy omlett” – mondta Chrissy.

2. Avokádó

„Ki ne szeretné az avokádót?! Én mindig sóval és borssal eszem, szerintem egyszerűen mennyei” – árulta el.

chrissy2.jpg ()

3. Tonhalsaláta

A modell nagy kedvence a tonhalsaláta, egy kevéske majonézzel és sok dijoni mustárral, ráadásul ennek a finomságnak a fogyasztása az omega-3 zsírsavak miatt is jó ötlet.

4. Sashimi

Ha már halak, a híresség a nyers halból készülő sashimit is nagyon szereti. „Imádom ezeket, egy nap kb. 6 szeletet eszem – magában, vagy tengeri hínáros tekercset készítve belőlük” – mondta.

5. Hínáros falatkák

A tengeri hínár felhasználásával készült kekszek a modell szerint nemcsak ásványi anyagban gazdagok, hanem ezeket fogyasztva nem kíván meg más édes- vagy sós rágcsálnivalót.

6. Kesudió és mandula

„Nagyon szeretem a sótlan, nyers mandulát, és a sós, pörkölt kesudiót. Persze, tudom, hogy a só nem egészséges, de nem lehetünk mindig tökéletesek” – fejtette ki véleményét.

7. Zöld színű smoothie-k

A szépség odavan a zöld színű gyümölcs- és zöldséglevekért, főleg azokért, amik nem tartalmaznak túl sok almát. A többi hozzávalóval viszont már nem olyan óvatos, mivel imádja a zöldségeket, gyümölcsöket. Ebben egyet is értünk vele, hisz mindenünk a gyümölcs.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X