Főoldal > DIÉTA > 7 meglepő dolog, amely segíti a fogyást

7 meglepő dolog, amely segíti a fogyást

borsmentacsokoládédiétaegészségfogyásfogyókúra
0

Írta:

Régóta tudjuk a fogyás garantált receptjét: egészséges étkezés és rendszeres testmozgás. Kutatások azonban igen meglepő eredményeket hoztak, kiderült, hogy néhány dolog, amiről nem is gondoltuk volna korábban, valójában hatásos fogyókúrás módszer.

 

Borsmentaillat

Csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, ha megszagoljuk a friss borsmenta leveleket, derült ki egy év végi kutatásból.

Piros színű étkészlet

Múlt hónapban azt is megtudhattuk, hogyha piros színű tányérra rakjuk ki az ételünket, akkor kevesebbet fogunk enni. Nézd meg az év eleji leértékeléseket, és cseréld le pirosra az otthoni étkészletet!

Készpénzes fizetés

Meglepő, de az sem mindegy, mivel fizetsz a boltban. Ha bankkártya helyett készpénzzel vásárolsz, sokkal egészségesebb ételekre esik a választásod, állítja egy szintén friss kutatás. 

csoki2.jpg ()

Csokoládé

Az édes finomság kapcsolatba hozható a kevesebb hasi zsírral, ezentúl tehát bűntudat nélkül majszolhatsz el pár kocka magas kakaótartalmú csokit.

A hálószoba hőmérséklete

A fogyókúrádnak lendületet ad, ha éjszakára lejjebb tekered a termosztátot. Egy nyáron megjelent tanulmányból kiderült, hogy azok, akik 20 fokos hőmérsékletű szobában aludtak, több mint 7%-kal több kalóriát égettek szundikálás közben, mint azok, akiknek 24 fokos volt a hálójuk.

Diétás ételfotók a hűtőn

Rakd ki a hűtődre olyan fotókat, amelyek kalóriaszegény ételekről készültek, nézz rájuk, mielőtt belakmároznál, így garantáltan kevesebbet fogsz enni a fogyókúrád alatt, javasolja egy decemberben megjelent tanulmány.

Rendezett íróasztal

Tarts rendet az irodában az asztalodon, mert így sokkal egészségesebb snackeket választasz, mintha káoszban dolgoznál. Legyen a munkahelyeden is rendezett a környezeted, már csak a fogyókúrád miatt is!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X