Főoldal > DIÉTA > Így pucold ki a zsírt a testedből – segít ez az ital

Így pucold ki a zsírt a testedből – segít ez az ital

citromdiétaétkezésfogyásgyömbéritaltáplálkozásuborkavízzsírzsírégetés
0

Írta:

Lehet, hogy hallottál már a „zsíröblítő vízről”. De tudod pontosan, hogy működik?

Ez a víz kiszorítja a zsírt a szervezetből? Igaz, a víz önmagában nem csodaszer, de  minden diétában megkérdőjelezhetetlen a szerepe. Tény ugyanis, hogy a víz elengedhetetlenül fontos a szervezetnek ahhoz, hogy az megfelelően működjön. A szervezetnek szüksége van vízre ahhoz, hogy a méreganyagoktól, vagy más nemkívánatos anyagoktól megszabadulhasson, megtisztulhasson. A legtöbben a felgyülemlett zsírlerakódástól szeretnénk megszabadulni, és bár nem mindig könnyű, de megfelelő táplálkozással, mozgással sikerülhet.

Amikor a zsír lerakódik a szervezetben, a víz az elsődleges eszköze a kiürítésének. A méreganyagokat és zsírokat a víz segít kiszűrni, ezután pedig a víz segítségével szállítódnak el ezek az anyagok a húgyhólyagba, majd ürülnek ki a testből.

Próbálj meg minden nap 8-10 pohár vizet fogyasztani, hogy a szervezet normál funkcióit fenntartsd! Ha pedig a sima vizet zöldségekkel és fűszernövényekkel turbózod fel, hozzájárulhatsz a méreganyagok és a zsírok gyorsabb kiürüléséhez. A következő italt, ha elkészíted, feltöltődsz majd energiával, és könnyebben szabadulhatsz meg a nem kívánt zsírsejtektől is.

zsirviz2.jpg ()

Hozzávalók:
2 liter víz
1 teáskanál őrölt gyömbér (gyömbérszeletek is megfelelőek)
1 uborka felszeletelve
1 citrom felszeletelve 

12 db borsmenta levél

Elkészítés:
A vízbe tedd bele a többi hozzávalót, majd éjszakára tedd hűtőszekrénybe, hadd álljon össze, hadd oldódjanak ki a hatóanyagok és érjenek össze az ízek. Másnap fogyaszd egész nap ezt a keveréket.
Ha teheted, bio hozzávalókat használj. Ha ez nem áll módodban, figyelj rá, hogy minden hozzávalót alaposan moss meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X