Főoldal > DIÉTA > A 10 legfinomabb nassolnivaló 100 kalória alatt

A 10 legfinomabb nassolnivaló 100 kalória alatt

étcsokoládékalórianasspisztácia
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Két étkezés között is nassolnál valamit, de nem szeretnéd elrontani a diétádat? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a kevesebb, mint 100 kalóriát tartalmazó fincsi snackekkel! A sóstól az édes felé haladva bármit kipróbálhatsz, de itt most nagyon fontos, […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Két étkezés között is nassolnál valamit, de nem szeretnéd elrontani a diétádat? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a kevesebb, mint 100 kalóriát tartalmazó fincsi snackekkel! A sóstól az édes felé haladva bármit kipróbálhatsz, de itt most nagyon fontos, hogy ne halmozd az élvezeteket, mindig egyet válassz ki a listáról!

1. Szeletelt paradicsom egy csipetnyi feta sajttal és olívaolajjal

Az ebéded hagyott némi kívánnivalót maga után? Bár hiperegészséges ételt ettél, mégis hiányzik valami fenséges a végére? Ez a pikáns étel boldoggá teszi az ízlelőbimbóidat!

2. Vitamuffin

Már reggeliztél, de messze még az ebéd? Csak dobj be egy vitaminokban gazdag teljes kiőrlésű lisztből készült muffint, így biztosan nem fog korogni a gyomrod délig!

3. Tejeskávé zsírszegény tejből

Ha álmosnak érzed magad és szükséged lenne egy kis turbóra, igyál egy nagy bögre tejeskávét – de szigorúan zsírszegény tejből készüljön! A legjobb benne, hogy a sok folyadék teltségérzetet kölcsönöz a gyomrodnak, így sokáig nem leszel éhes.

4. Gumicukor

Bár nem ez a legegészségesebb nasi, de néha-néha bűnözhetsz egy kicsit. Vigyázz, mert 20 grammnál többet nem ehetsz a színes gumimacikból, ha tartani szeretnéd magad a 100 kalóriás szabályhoz.

nass2.jpg ()5. Kókuszgolyó

Semmi baj nem fog történni, ha megeszel egy nagy vagy két kisebb kókuszgolyót. Sőt, akár egy kis rummal vagy rumaromával is meglocsolhatod az édességet, úgy lesz valódi az ízorgia.

6. Pisztácia

Ha csak úgy nassolnál, bontogass ki kb. 25 szem pisztáciát. Nagyon jó kis snack, hiszen a pucolás miatt több idő alatt tudod csak elfogyasztani, így olyan érzetet kelt, mintha többet ettél volna belőle.

7. Szárított gyümölcsök

Néhány szem szárított gyümölcsnek épp annyi az energiatartalma, amennyi még belefér a bűvös határunkba. A legjobbak aszaltan a datolya, a mazsola, a barack, a füge vagy az alma.

8. Étcsokoládé

Ha mindenképpen szeretnél egy kis csokit, válaszd a magasabb kalóriatartalmú étcsokoládét. Egy-két kocka még egészséges is a kakaó antioxidáns-tartalma miatt.

9. Trüffelpraliné

Na jó, ha nem szereted az étcsokit, engedünk egy kicsit. Megehetsz helyette egy szem trüffelpralinét is, így kikerülheted a keserűcsokoládé-fogyasztást. De ebből tényleg szigorúan csak egy jár!

10. 2 gombóc csokifagyi

Nem mondhatod, hogy nem vagyunk engedékenyek, mert még egy kicsit tudunk lazítani a gyeplőn úgy, hogy neked nem kell szorítani a nadrágszíjon. Ha nagyon meleg van kint, és jól esne a hideg édesség, elnyalhatsz egy kis csokifagyit, ráadásul mindjárt két gombóccal! Ez még pont belefér a 100 kalóriába.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X