Főoldal > dieta > Rooibos tea rák és öregedés ellen

Rooibos tea rák és öregedés ellen

öregedésrákrooibos tea
0 0

Írta:

Az egyébként vadon élő rooibos cserje kizárólag Dél-Afrikában őshonos. A növényt a helyi törzsek évszázadok óta fogyasztották tea és üdítőital formájában. A rooibos tea gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben kiváló antioxidáns, így csökkenti a sejtek öregedési folyamatait és a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát. Az igazi rooibos teák nem tartalmaznak színező anyagokat és ízfokozót sem. A tea rendszeres fogyasztása hozzájárulhat egészséged […]

Az egyébként vadon élő rooibos cserje kizárólag Dél-Afrikában őshonos. A növényt a helyi törzsek évszázadok óta fogyasztották tea és üdítőital formájában.

A rooibos tea gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben kiváló antioxidáns, így csökkenti a sejtek öregedési folyamatait és a rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát. Az igazi rooibos teák nem tartalmaznak színező anyagokat és ízfokozót sem.

A tea rendszeres fogyasztása hozzájárulhat egészséged megőrzéséhez. Sokan fogyasztják gyomorpanaszok és emésztési zavarok esetén is. Alacsony tannintartalmának köszönhetően a szervezet könnyedén fel tudja venni a vasat. Kalóriatartalma viszont elenyésző, így rendkívül népszerű a fogyókúrázók körében.


További cikkeink a témában

diétaegészség

5 ok, amiért a diétád valójában kövérít

Írta:
57 perce 0 0

Te is jártál már úgy, hogy kipróbáltál egy új csodadiétát és valójában híztál? Egy felmérés szerint minden harmadik nő csalódott a diétája után, amikor mérlegre áll. Átlagosan 2 kilót szedtek fel a fogyókúra kezdetekor feljegyzett súlyukhoz képest. Meglepő, hogy mindez hogyan lehetséges. Íme az öt leggyakoribb ok, amiért a fogyókúra növelheti a derékbőséged.

Kövess Facebook-on!
X