Főoldal > DIÉTA > A 4 legőrültebb sztárdiéta

A 4 legőrültebb sztárdiéta

diétafogyásfogyókúraHollywoodkilósztár
0

Írta:

Sikeresek, gyönyörűek, és mindig tökéletes az alakjuk – te is irigykedsz a hollywoodi sztárokra? Pedig a tökéletes külső és a gyors fogyás érdekében sokszor az egészségüket is kockára teszik! Mary-Kate Olsen Sem az egykori bájos, szőke gyermeksztárnak, sem ikertestvérének nem kellene a pluszkilókkal és a zsírpárnákkal foglalkoznia, hiszen mindig is tökéletes volt az alakjuk – […]

Sikeresek, gyönyörűek, és mindig tökéletes az alakjuk – te is irigykedsz a hollywoodi sztárokra? Pedig a tökéletes külső és a gyors fogyás érdekében sokszor az egészségüket is kockára teszik!

Mary-Kate Olsen

Sem az egykori bájos, szőke gyermeksztárnak, sem ikertestvérének nem kellene a pluszkilókkal és a zsírpárnákkal foglalkoznia, hiszen mindig is tökéletes volt az alakjuk – az utóbbi években mégis egészségtelen fogyókúrákba kezdtek. Mary-Kate Olsen a kávéra esküszik: naponta egy étkezést teljes egészében kihagy, étel helyett csak kávét fogyaszt, szerinte az ugyanis elveszi az étvágyát, és serkenti az anyagcseréjét.
Miért ne próbáld ki?
Ugyan a kávéban lévő anyagok valamennyire valóban felgyorsítják az anyagcserét, ám a túl sok koffein nem tesz jót a szervezetednek – reszketést és álmatlanságot okozhat!

0022704_1.jpg ()

Beyoncé Knowles

A 28 éves énekesnő három évvel ezelőtt a Dreamgirls című film főszerepe miatt szabadult meg jó néhány kilótól. A Grammy-díjas sztár azonban nem edzéssel és kalóriaszegény, de egészséges étrenddel próbált fogyni, hanem a juharszirupos diétát választotta: tizennégy napon keresztül csak vizet, citromot, cayenne borsot és juharszirupot fogyasztott. Beyoncé saját állítása szerint egyáltalán nem érezte magát éhesnek, sőt tele volt energiával – annak ellenére, hogy két héten keresztül semmilyen szilárd ételt nem vett magához.
Miért ne próbáld ki?
A juharszirupos diéta itthon is egyre népszerűbb, ugyanis hatékonyan méregteleníti a szervezetet, és a pluszkilóktól is segít megszabadulni. Ám a diéta ideális időtartama tíz nap, ennél tovább csak orvosi felügyelet mellett folytathatod a koplalást! A szirupos-borsos ital mellett minden nap érdemes frissen facsart grapefruit- vagy narancslevet, illetve csipkebogyó- vagy kamillateát kortyolgatnod – így a szervezeted vitaminhoz is jut!

Paris Hilton

A botrányairól híres örökösnő nagyon veszélyes fogyókúrába kezdett: Paris Hilton rendszeresen olyan klinikai felhasználásra készült, az idegrendszerre ható gyógyszert szedett, amellyel a hiperaktív gyerekek kóros figyelemzavarát szokták kezelni. A tabletták egyik mellékhatása az étvágytalanság, emellett azonban folyamatos álmosságot is okoz – az egyéb káros mellékhatásról nem is beszélve.
Miért ne próbáld ki?
Az ehhez hasonló szereket kizárólag szakorvos írhatja fel, nem véletlenül – soha ne kezdj a Paris Hiltonéhoz hasonló diétába, hiszen nem tudhatod, hogy az idegrendszerre ható gyógyszereknek milyen hatásuk van a szervezetedre! Inkább válaszd a hagyományos, egészséges fogyókúrát: fogyassz sok-sok zöldséget és gyümölcsöt, és persze mozogj sokat!

Britney Spears

A zűrös múlttal rendelkező, kétgyermekes énekesnő korábban többször is nagyon veszélyes, egészségtelen villámdiétába kezdett: több napig semmit nem evett, csak és kizárólag energiaitalt ivott, és hashajtókat szedett. A modellek körében is népszerű hashajtós fogyókúra ugyan látványos eredményt biztosít, ám Britney néhány héten belül visszaszedte a kínkeservesen leadott kilókat!
Miért ne próbáld ki? 
A hashajtós diéta látványos eredménye nagyon megtévesztő: a többnapos egészségtelen fogyókúra után a mérleg valóban kevesebbet mutat, ám ilyenkor nem a fölös testzsírtól szabadulsz meg, csupán nagyon sok vizet veszítesz. Hosszú távon tilos hashajtót szedned, ez ugyanis felboríthatja az emésztési rendszered működését!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X