Főoldal > DIÉTA > Fogyókúra április 1-től! Catlakozz!

Fogyókúra április 1-től! Catlakozz!

diétafogyókúrakiló
0

Írta:

Közös célA fogyókúrázók célja közös: leghőbb vágyuk, hogy esküvőre készülvén, a kiszemelt személy tetszésének elnyeréséért, egy szebb önmaguk megvalósításáért, egy számukra vágyott külső eléréséért vagy az egészségükért leadjanak pár kilót, és elérkezzen az a nap, amikor a tükör előtt állva végre boldogsággal, megelégedéssel tölti el őket a látvány. A célért sokan sokfélére képesek: vannak, akik önsanyargatásukkal […]

0009696_1.jpg ()

Közös cél
A fogyókúrázók célja közös: leghőbb vágyuk, hogy esküvőre készülvén, a kiszemelt személy tetszésének elnyeréséért, egy szebb önmaguk megvalósításáért, egy számukra vágyott külső eléréséért vagy az egészségükért leadjanak pár kilót, és elérkezzen az a nap, amikor a tükör előtt állva végre boldogsággal, megelégedéssel tölti el őket a látvány.
A célért sokan sokfélére képesek: vannak, akik önsanyargatásukkal a lelki válság határát súrolják, mások a koplalást vagy a rendszeres, szorgalmas sportolást, a szabályszerű étrend betartását választják módszerükként. Nem feladatunk eldönteni, hogy melyik módszer a legjobb! Bármelyik utat is választod, arra kell odafigyelned, hogy ne billenj ki egyensúlyodból, ne kezdj el megszállottan a mérlegre utalva élni, és ne létezz csak a kalóriamennyiségek bűvöletében. A módszer kiválasztásába tehát nem szeretnénk beleszólni, van azonban néhány tippünk, amelyek segítségével a fogyókúrád még hatékonyabbá teheted!

Segít a napló
Egy napló sokat segíthet abban, hogy a fogyókúrád alatti testi-lelki változásokat nyomon követhesd. Hisz bizonyára Te sem arra vágysz, hogy túlsúlyod leküzdve egy kedvetlen, szomorúsággal teli szempár nézzen vissza a tükörből rád. Lelki és testi egyensúlyod eléréséhez és megtartásához kell, hogy ne csak a kalóriákra és a mérlegre, de önmagadra is odafigyelj! A naplóbejegyzések, az ide került fotók elvezethetnek ahhoz, hogy egy kicsit külső személőként tekints önmagadra, és a kilók elleni küzdelem egyes lépcsőfokait magad is elemezhesd.

Együtt könnyebb!
Azoknak, akik eddig magukra utalva fogyókúráztak, nagy segítség lehet, ha ezentúl nem egyedül kell megbirkózniuk a kilókkal. Csatlakozz a WellnessCafe fórumozóinak csapatához, és dietetikus szakértőnk tanácsai segítségével hozd formába magad a nyárra!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X