antioxidánsegészség

Egyél paradicsomot minden nap

Írta:
tegnap 0 0

A paradicsomot csak igen kevesen tolják félre a tányérjukról, ha meglátják. Egyike ugyanis azoknak az ízletes zöldségeknek, amely sokoldalú felhasználása miatt szinte minden háztartásban megtalálható. Egyél belőle te is minél többet, hiszen rengeteg jótékony hatása van a szervezetre.

diétaétkezés

Így fogyj kaporral!

Írta:
8 napja 0 0

A kapor, vagy más néven uborkafű jótékony hatásait már 5000 évvel ezelőtt ismerték és használták őseink. Az aromás fűszernövénynek fogyaszthatóak a levelei, a magvai és még a törzse is. Gyógyít, szebbé és vékonyabbá is tesz!

baktériumbetegség

A 6 legveszélyesebb nyári étel

Írta:
9 napja 0 0

Piknikezés 30° fölött? Jobb, ha inkább vársz, míg kicsit lehűl a levegő! Egy amerikai kutatás szerint 6-ből 1 ember gyomorfájdalmakkal tér haza a piknikezésből, évi 128 000 ember pedig kórházba is került – csak azért, mert nem hűtötte le megfelelően a piknikezésre vitt tejtermékeket!