Főoldal > AKTUÁLIS > „Kevésbé érzékenyek a fogaim, olyan mintha egy burok képződött volna a fogaim körül”- Ti kipróbáltátok, mi megírtuk! (X)

„Kevésbé érzékenyek a fogaim, olyan mintha egy burok képződött volna a fogaim körül”- Ti kipróbáltátok, mi megírtuk! (X)

fogkrém
0

Írta:

Sensodyne Rapid fogkrémteszt

Szinte mindenki találkozott már életében legalább egyszer azzal, hogy egy pohár jeges víztől, vagy egy forró teától, esetleg egy csodás gombóc fagyitól hirtelen fellépő szúró fájdalmat érzett a fogában. Olyan, mint egy hirtelen villámcsapás. Ez a rövid és éles fájdalom, a legtöbb esetben fogérzékenységre utalhat.A fogérzékenység eltarthat hosszabb-rövidebb ideig, de tudnunk el, hogy ez egy igen gyakori fogászati probléma és kezelni kell a megfelelő eszközökkel. Először is látogassuk meg a fogorvosunkat, aki szakszerűen megállapíthatja, hogy mi okozza ezt a kellemetlen érzést. Általában elvékonyodott fogzománc vagy a fogíny visszahúzódás a felelős az állapotért. Ilyenkor a fog belső, puhább része a dentin szabaddá válik. Mivel mikroszkópikus csatornák ezrei futnak keresztül a dentinen a fog közepe felé, a külső ingerek (mint egy hideg ital) stimulálhatják a fogban levő idegeket, ez pedig egy jellegzetesen rövid, éles, fogérzékenység által okozott fájdalommal jár:

  • Hideg ételek és italok fogyasztásakor
  • Forró ételek és italok fogyasztásakor
  • Édes és savanyú ételek fogyasztásakor
  • Hideg levegő belélegzésekor
  • Fogmosáskor

Mivel tudunk enyhíteni a fájdalmunkon?

A Sensodyne Rapid fogkrém gyors enyhülést és hosszan tartó védelmet ígér a fogérzékenységben szenvedőknek.

Úgy döntöttünk, hogy 100 olvasónknak lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbálják a Sensodyne Rapid fogkrém hatékonyságát és leírják a véleményüket.

Lássuk hát az eredményeket, ti milyennek tapasztaltátok meg a Sensodyne Rapid fogkrémet!

Tesztelőink 96%-a tiszta érzetűnek érezte tőle a fogzománcát.

„A fogkrém kellemes ízű és jó állagú, a fogkefére nyomva nem folyt el. Fogmosás közben dús habot képzett, mely érezhetően jobban tisztította fogaimat más termékeknél.”

„Szép fényes, csillogó lett a fogam, lassabban lepedékesedett újra, kicsit kevésbé érzékeny”

„Jobb volt, a fogaimat tisztábbnak és erősebbnek éreztem”

Mivel azonban ez a fogkrém kifejezetten érzékeny fogakra lett kifejlesztve, arra voltunk igazán kíváncsiak, hogy érezték-e a fogkrém hatását?

Tényleg megszűnik a fájdalom és az érzékenység?

Már a ’hideg teszt’ (hideg ital vagy fagylalt fogyasztása) elvégzése után 95% tapasztalta fogérzékenység enyhülését, ebből 46% fogérzékenysége teljesen megszűnt . 94% úgy véli, hogy hatékony, megszünteti a fogérzékenység okozta fájdalmat és 90% vallotta, hogy tartósan megszüntette a fogérzékenység okozta fájdalmát.

„A hidegre való érzékenységet orvosolta.”

„Kevésbé érzékenyek a fogaim, olyan mintha egy burok képződött volna a fogaim körül.”

„Fogmosás után olyan érzésem volt a fogaimmal kapcsolatban, mintha egy védőréteg, burok keletkezett volna, ami megvédi a kellemetlen külső hatásoktól. Mivel csak pár napja használom a fogkrémet, így azt nem is vártam, hogy egyszerre elmúlik a fogaim érzékenysége, de jelentősen mérséklődött. Ha így folytatódik, szerintem rendszeres használattal igazán minimálisra, vagy akár nullára tudná redukálni az érzékenységet.”

„Alig hittem el, de már az első fogmosás után nagyban csökkent a fogaim érzékenysége. Megittam egy csésze jeges teát, sok cukorral, amit eddig csak szívószállal, óvatosan tudtam, most viszont hihetetlen módon bátran kortyoltam, szinte alig éreztem némi sajgást a kritikus fogak területén.”

Tesztelőink 94%-a szerint, nem kell sok a fogkrémből, hogy érezzük a hatását és 88%-uk mondta azt, hogy a termék prémium minőségű, megbízható, tudja mit ígér, hatékonyan tisztít és mindennapos használatra való.

Két nagyon fontos adat is kiderült a tesztelés során, mégpedig az, hogy a tesztelőink 82%-nak esetében tartós volt a fogkrém hatása, és később sem tért vissza a fogérzékenység okozta fájdalom, valamint az, hogy 67%-uk számára van olyan étel/ital, amit eddig nem tudtak fogyasztani, de a Sensodyne Rapid fogkrémnek köszönhetően, ez már a múlté.

Köszönjük, hogy kipróbáltátok és azt is, hogy 96%-ban úgy nyilatkoztatok, elégedettek vagytok a fogkém hatásával!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X