Főoldal > AKTUÁLIS > A 47 éves Claudia Schiffer így néz ki bikiniben

A 47 éves Claudia Schiffer így néz ki bikiniben

alakanyaságbikiniClaudia Schiffermodellszépségtest
0

Írta:

Még a paparazzók képein sem tud rosszul kinézni a 47 éves modell!

Claudia Schiffer a világ legkeresettebb szupermodelljei közé tartozott, ám az elmúlt években nem a kifutón, hanem családja körében forgolódott. A szőke világsztár augusztus végén egy kis családi kiruccanás keretében ünnepelte 47. születésnapját (tényleg ennyi idős), és ennek része volt egy kis hajókázás is.

A lesifotósok persze rájöttek, melyik jacht fedélzetén napozik családjával, és naná, hogy le is fotózták – a dologban viszont az a meglepő, hogy még a spontán képeken is elképesztően jól néz ki fehér alapon fekete pöttyös bikinijében!

Szerintünk akár bármelyik világmárka divatbemutatóján is parádézhatna bikiniben, hisz manapság is nagyon csinos, nőiesen vékony és emellett még fitt is. Persze, mondhatnánk, könnyű neki, mert hát a gyereknevelés meg a jótékonykodás mellett marad ideje arra, hogy odafigyeljen az egészséges étkezésre és a rendszeres sportra.

Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. De arra figyel, hogy a kalóriadúsabb finomságokat ne vigye túlzásba, illetve hogy egy-egy nap során összesen 1200 kalória értékben vigyen be tápanyagokat a szervezetébe.

Claudiánál mindig megvan a három főétkezés, ezeket kötelező betartani. Ezek során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben, a vegyszer és káros anyag viszont jóval kevesebb lehet bennük. Erre nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie, hiszen szeretné, ha egész családja sokáig jó egészségben élhetne.

A 47 esztendős (igen, tudjuk, mi sem tértünk még magunkhoz, de tényleg ennyi idős) Claudia várandósságai után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a nagy pocakkal is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még akkor is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

Szupermodell menü Claudia-módra

A háromgyerekes anyukának fontos, hogy tápláló ételeket fogyasszon, amik órákra egyenesbe hozzák az energiaszintjét. Ezért reggelire általában müzlit, friss gyümölcsöt, magvakat és joghurtot fogyaszt – ilyenkor nem is kell szigorúan mértéket tartania, hiszen egy-egy aktív nap során lemozogja a reggel bevitt kalóriákat. Ebédre szívesen eszik miso levest és vegyes salátát, vacsorára pedig csirkés- vagy tonhalsalátát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X