Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Moss félmeztelenül helikopterezett

Kate Moss félmeztelenül helikopterezett

félmeztelenhelikopterKate Mossmellmodellsztárutazás
0

Írta:

A híres modell már megint nem fogta vissza magát.

A legnagyobb sztárok autó helyett gyakran közlekednek repülőgéppel vagy helikopterrel, de olyasmit ritkán látunk, amit Kate Moss csinált egyik nap: egy helikopteren mutogatta melleit egy fehér bunda alól, valahol az Amalfi-part felett.

Egyesek szerint ez mégis csak túlzás, és igazán visszafoghatná már magát egy kicsit. Persze a rajongók ezzel nem értenek egyet: döntő többségük szerint a 43 éves modellnek nem kell szégyenkeznie, hisz nagyon csinos.

Ezt elmondása szerint annak köszönheti, hogy tényleg igazi örökmozgó: nem tud egy helyben ülni, és hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: Kate figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X