Főoldal > AKTUÁLIS > Rosie Huntington-Whiteley anya lett

Rosie Huntington-Whiteley anya lett

babagyermekJason StathammodellRosie Huntington-Whiteleyszületésterhesség
0

Írta:

Megszületett a híres modell és Jason Statham kisbabája.

Rosie Huntington-Whiteley is beállt azon gyönyörű modellek sorába, akik egy időre pelenkára és cumisüvegre cserélik a dizájnerholmikat – június 24-én megszületett ugyanis a brit szépség és Jason Statham első gyermeke. A kisbaba arcát még nem mutatták meg, csak a kis teste és kézfeje látszik azon az Instagram poszton, amit mamája tett ki június végén. A kicsiről még annyit tudunk, hogy négy kiló, és egész megjegyezhető nevet kapott: Jack Oscar Stathamnek hívják.

Rosie szerintünk kicsit sem sajnálja, hogy most egy ideig nem a fotózások, partik és divatbemutatók töltik ki az idejét, mert – ahogy azt korábban elmondta – nagyon szeret otthon lenni. Sokszor azt várja a legjobban, hogy hazatérve kibújhasson a ruháiból és a cipőjéből, és egy kicsit rendezgesse a lakást, vagy mondjuk nekiálljon a konyhában sürögni-forogni – bevált receptjeit korábban rajongóival is megosztotta az interneten.

Kedvenc smoothie-jához vegyél 2 zellerszárat, 4 salátalevelet, egy csészényi friss spenótot és egy almát, amit hámozz meg és vágj szeletekre. Ezután szükséged lesz egy körtére és egy fél banánra, szintén hámozva és szeletelve, valamint egy fél citrom levére és másfél pohár vízre. Ezeket turmixold össze, és kész is a finomság!

Persze, ha kimondottan édes ízre vágysz, vagy számodra kissé szokatlannak tűnik a zeller és a spenót gyümölcsökkel való párosítása, akkor ezeket nyugodtan ki is hagyhatod a receptből, vagy helyettesítheted bármilyen idénygyümölcsökkel. Kifejezetten ajánljuk a bogyós gyümölcsöket, melyek finomak, vitamindúsak és szinte mindenki kedvencei.

A Victoria’s Secret angyalkája azért szereti a smoothie-kat, mert nemcsak energiával töltik fel, hanem a haja és a bőre is egészségesebb marad, ha ezeket fogyasztja édesített italok vagy egyéb nassolnivalók helyett.

Rosie szívesen főzőcskézik is. Kedvence a borsóleves, amibe a borsón kívül répát, zellert, fokhagymát, hagymát, répát, köményt és kókuszolajat is tesz. Ez utóbbinak a híres modell mellett számos híres rajongója akad, például Miranda Kerr, aki kisfia születése után azt nyilatkozta, hogy minden nap 4 kanálnyit fogyaszt ebből a „csodaszerből”. Elmondása szerint segíti a fogyást és vitamindús étrend-kiegészítő, emellett pedig a bőrre és a hajra is nagyon jó hatással van.

Rosie és a meztelenkedés

2015-ben mi is beszámoltunk arról, hogy a szexi modell teljesen pucéran pózolt a Lui magazinnak, majd a Burberry reklámfotóin csak egy sál takarta a testét. Túl merész? Hát, szerintünk – mivel nem mutatott semmi illetlent vagy közönségeset – a képei szexik és művésziek. De vajon mit szólt a végeredményhez kedvese, Jason Statham?

Fotó: OK


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X