Főoldal > AKTUÁLIS > Mariah Carey ismét hízott, és járni is alig tud

Mariah Carey ismét hízott, és járni is alig tud

cipőénekesnőfogyáshízásMariah Careysztártestsúly
0

Írta:

A nézését meg a járását… elsősorban ez utóbbit figyeld a képeken.

Többször hangsúlyoztuk már, hogy nem kell mindenkinek pálcikavékonyra fogynia, sőt, minél egészségesebben néz ki egy nő, szerintünk csak annál természetesebb és gyönyörűbb. Ezért sem kezeljük „problémaként”, ha egy-egy híresség felszed pár kilót – ha ő úgy érzi jól magát a bőrében, miért ne tegye?

Mariah Carey következő fotóival sem az a gondunk, hogy a popdíva szemmel láthatóan megint kikerekedett, hanem az, hogy egyrészt nem az alkatának megfelelően öltözik – így csak kihangsúlyozza, hogy felszedett pár kilót –, illetve az, hogy barcelonai kirándulása során szinte egyszer sem választott olyan cipőt, amiben menni is tudott volna.

Nézd csak meg a fotókat: mindegyiken fogja valakinek a karját, hogy tudjon járni. Ezt csak egy esetben tudnánk elfogadni, ha tartósan „lépéskoordinátori” munkahelyeket teremtene a járását segítő fiatal férfiaknak, de erősen gyanítjuk, hogy nem ez a helyzet. Inkább csak egy újabb hóbortról, amit a 47 éves díva most épp kitalált és követ (míg meg nem unja).

A diétájában is hajlamos hasonló szélsőségekre: korábban ő maga nyilatkozta, hogy csak norvég lazacot és kapribogyót hajlandó enni. A rossz nyelvek szerint ezekből viszont jól be kellett kajálnia, ha így kikerekedett… de majd ledolgozza a pluszkilókat megint, mint ahogy például gyerekei születése után, majd válása miatt is tette.

Akkor az jelentette számára a fő motivációt, hogy nem érezte jól magát a bőrében, és változásra vágyott. Na és persze szerintünk lehet, hogy a mozgás is hiányzott neki, mert korábban számos sportot kipróbált, és elmondása szerint örömét is lelte például a power walkingban, amit gyerekei születése után, személyi trénere tanácsára próbált ki és szeretett meg.

Egy 60-90 perces power walking edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kismértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.

Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.

Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt, amikor a szülés utáni pluszkilókat próbálta ledolgozni. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X