Főoldal > AKTUÁLIS > Irány az EFOTT! Ezeket ne hagyd otthon!

Irány az EFOTT! Ezeket ne hagyd otthon!

buliEFOTTkoncertszórakozásVelencezenezenekar
0

Írta:

Elkezdődött az EFOTT, a helyszín idén is a Velencei-tó partja. A legkedveltebb hazai zenekarok mellett világsztárok fokozzák a hangulatot.

Péntek este több mint 10 év után újra Magyarországra érkezik Sean Paul, szombaton pedig színpadra lép az angol szintipop páros, a Hurts is. Óriási buli lesz, mi pedig összeszedtük nektek, mik azok a dolgok, amiket semmiképp se hagyj otthon!

1.  Napszemüveg

Nem csak divatos, de hasznos kiegészítő is, hiszen napközben megvédi szemünket a káros napsugaraktól, este szükséges csak úgy menőzésből, ha pedig reggel megyünk haza a buliból, akkor életmentő eszközként funkcionál, hiszen ápol és eltakar egyszerre. Ha még nincs meg a tuti darab, szerezd be holnap a Best magazinnal együtt kapható fekete vagy barna napszemüveget, és irány Velence!

2.  Napozóolaj

Reggel 8-tól este 8-ig strandolhatunk is a fesztivál területén, így az esti koncertek előtt lehetőségünk nyílik egy kis lazításra és napozásra. Szerezd be holnap reggel a Wellness legújabb számát, amihez most Biobaza napozóolajat adunk ajándékba. Kiváló minőségű, Horvátországban termesztett sárgarépából és dióból kinyert karotionid összetevők, argán-, makadámdió- és körömvirágolaj – minden, ami a hidratált, rugalmas és szuperbarna bőrhöz szükséges. A magazinban pedig szuper olvasnivalókat találsz.

3.  Kézfertőtlenítő

Hogy ne kelljen azon aggódnod, mihez érsz hozzá. Használhatod bárhol, nincs szükséged víz felhasználására. Ajánljuk a Touchland Kub2Go higiéniás kézápolóját, amit permetezz 2-3 alkalommal a kezedbe, majd dörzsöld össze őket, amíg az alkohol eltűnik és csak a kellemes illat marad. Ha most előfizetsz a Wellnessre, és az első 15 befizető között vagy, akkor egy Touchland Travel Pack is a tiéd, amiben a kézfertőtlenítőn kívül van egy power bank, hogy sose merülj le, egy poncho, hogy ne ázz el, egy vízálló telefontok, hogy a telefonod se ázzon el, és egy hátizsák, hogy mindez beleférjen. Szigetre már viheted is magaddal.

4.  Virágkorona

Ki ne szeretné a fejdíszeket? Főleg ha virágból készülnek! Viselj virágkoronát, ami az outfited szuper kiegészítője lehet. Virágkoronával a fejeden tuti kitűnsz a tömegből, szuper szexi és jól mutat a fotókon, ami tökéletes emlék lesz a fesztiválról és csak úgy záporozni fognak a lájkok rá. A Bloom Budapest csapata megmutatja a korona elkészítésének technikáját, vagy elkészíti neked álmaid koronáját, hogy készen állj a nyárra és a fesztiválszezonra.

5.  Sminkkészlet

Egyre több helyen látjuk a glam stílusú és vastagságú sminkeket, de mégis hogy nem folyik le az arcokról a több réteg alapozó? Ha te is inkább a természetesség híve vagy, akkor a fesztiválsminked elkészítésekor ügyelj a hidratálásra, használj a bőrszíneddel megegyező árnyalatú, fényvédővel ellátott CC krémet és a melegben használj vízálló spirált. A nap végén pedig ne feledkezz meg a smink eltávolításáról sem! Bővebben a nyári kencekódexről a Foxy Green Makeup oldalán olvashatsz.

+1 Töltsd le az ingyenes EFOTT mobil appot, hogy ne maradj le semmiről!

Kép: EFOTT Facebook oldala


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X