Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg szexi testét Nicole Scherzinger

Bikiniben mutatta meg szexi testét Nicole Scherzinger

alakedzésénekesnőfotókockás hasNicole Scherzingersztártest
0

Írta:

A világsztár nyaralós fotói szuperek, de a kommentelők észrevettek egy kis tökéletlenséget.

Első pillantásra valóban fantasztikusak Nicole Scherzinger Míkonoszon készült nyaralási fotói – a híres énekesnő 39. születésnapját ünnepelte barátaival a görög szigeten, ahol sokszor elég lenge öltözetben mutatta meg vékony, de izmos alakját, többek közt szépen kidolgozott hasizmait.

A kommentelők viszont kiszúrták, hogy az ő teste sem tökéletes. Nézd csak meg tetőtől talpig… te észreveszed, amit ők? Hát bizony, a sztár lábai elég viccesen néznek ki – egyesek azt írták, hogy hobbitlába van. Mi igazán nem szeretnénk senkit piszkálni, és arra sem bátorítanánk senkit, hogy ezt tegye. Mindenesetre érdekes, hogy még egy ilyen szuper alakú nőn is fel lehet fedezni valamit, ami nem tökéletes – ezáltal viszont szimpatikusabb és szerethetőbb is lehet valaki, szóval ez tulajdonképpen egy jó dolog a mi szemünkben.

A rajongók többségének mindegy is, hogy milyen a lába – ők csak azt látják, hogy kedvencüknek csodás hangja mellett az alakja is fantasztikus. Nicole szerénykedve csak annyit mondott korábban, hogy vonalait leginkább odafigyeléssel őrzi, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott étkezés egyaránt beletartozik.

Reggelire gyakran fogyaszt lágy tojást, füstölt lazacot és teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst. Ebédje többnyire friss gyümölcsökből és zöldségekből áll, vacsorára pedig csirkét vagy halat eszik rizzsel. Emellett rengeteg folyadékot iszik, de kerüli a szénhidrátokat, a sót és a tejtermékeket.

De persze ő sem szent, olykor kirúg egy kicsit a hámból. „Hawaii-i lányként nem tudok ellenállni a szülőföldem finomságainak, például a szárított tonhalnak szójaszósszal, a banános palacsintának kókuszöntettel, vagy a makadámdiós csokinak” – vallotta be.

Nicole a kiegyensúlyozott étkezés (és a mértéktartó „bűnözés”) mellett a rendszeres mozgás híve is, ezért hetente kétszer jár jógázni, és minden másnap 60-90 perces tréninget végez. Az évek során számos edzésformát kipróbált, végül a híres trénerrel, Adam Ernster-rel kidolgozta saját, intenzív táncból, futásból és kardió-gyakorlatokból álló fitneszprogramját.

Emellett kedveli a fitballt, a kettlebellt és az intervallum-edzést is, ami formában tartja, és fejleszti az állóképességét is. Ha pedig mégis felszedne egy-két kilót, akkor sem áll keseregve a mérlegen, hanem még több tánccal dolgozza le a felesleget.

Sokáig titkolta, hogy korábban bulimiás volt, de idén végre nyíltan mesélt erről egy interjúban. „Nem beszéltem erről, mert nem akartam az áldozatot játszani, vagy olyan dolgokat elárulni a családomnak, amik összetörték volna a szívüket” – mondta.

„Soha nem drogoztam, de szerintem számomra a bulimia egyfajta függőség volt: lejöttem a színpadról extázisban, bementem a hotelszobámba, ahol egyedül voltam, és ártottam magamnak. Ez vált az én drogommá” – tette hozzá az énekesnő és divatikon, aki 2012-ben gyógyult ki végleg a betegségből.

Nicole és a pasik

Úgy látszik, a Pussycat Dolls énekesnője a nála jóval fiatalabb sportoló pasikra bukik. Miután hónapokkal ezelőtt pontot tett hét éven át húzódó, „se veled, se nélküled” kapcsolatának végére Lewis Hamilton Forma-1-es bajnokkal, a szexi sztár a nála 13 évvel fiatalabb bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval kezdett találkozgatni. Azt nem tudjuk, még együtt vannak-e, de Nicole néhány ismerőse szerint ez nem valószínű – ők azt állítják, hogy két hónapja nem is beszéltek egymással. Szerintünk amilyen remekül néz ki, az énekesnő hamarosan újra párra lelhet – már ha ő is így akarja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X