Főoldal > AKTUÁLIS > Király Viktor: „Még mindig gátlásos srác vagyok”

Király Viktor: „Még mindig gátlásos srác vagyok”

énekeskapcsolatKirály ViktorrajongószerelemVeréb Tamás
0

Írta:

Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet? 

Király Viktor Amerikában született és még tinédzserkorát is ott töltötte, így első csajozós emlékei is oda kötődnek. A jóképű énekes bár magabiztos a színpadon, de a lányokkal sosem volt könnyű dolga.

Nem voltak túl nagy sikereim az amerikai lányok körében, ugyanis deszkás voltam, ami ott nem számított menőnek. Sajnos a filmekben látott klikkesedés a valóságban is igaz, és én lúzer srácnak számítottam, így nem is nagyon volt esélyem az ismerkedésre” – kezdte Viktor, akinek teljesen új élet kezdődött, miután Magyarországra költözött. „Kicsit jobb lett a helyzet, mivel nagy dolognak számított, hogy érkezett egy amerikai srác, de én továbbra is nehezen nyíltam meg, sőt még a mai napig gátlásos vagyok, ha ismerkedésről van szó” – folytatta az énekes, aki vicces szituációkba is keveredett hódításai során. „Egyszer egy házibuliban az ikertestvérem és én is megismerkedtünk egy-egy lánnyal, de később kiderült, hogy mindkettőnknek pont a másik lány tetszik jobban. Azt találtuk ki megoldásnak, hogy az első randikon felcseréljük egymást Bennel, működött is a terv, de természetesen később kiderült a csalás” – mondta el Viktor.

Fotó: Éder Krisztián

Veréb Tamás már a színházban is hozzászokott a rajongó női szemekhez, hiszen karakteres hangja mellett kisportolt testét is megmutatta a színpadon. Önbizalma már a középiskolában is megmutatkozott.

„A gimiben sem voltam elveszett fiú, sokat udvaroltam és csak az előnyömre vált, hogy énekeltem. Mindig kicsit idősebb lányokat néztem ki magamnak, 12 évesen már 16 éves csajoknak csaptam a szelet” – kezdte nevetve Tamás, aki a hírnév előtt is a hosszú kapcsolatok híve volt. „Egyáltalán nem szeretem, ha egy nő kezdeményez, nekem fontos, hogy igazi férfi lehessek és tényleg meghódíthassam a kiválasztott hölgyet, szerintem ez egy szép és izgalmas kihívás. A színpad sokat segített, hogy közvetlenebb legyek és ne okozzon gondot, ha meg kell szólítani valakit. Bár sokan azt gondolják, hogy a hírnév együtt jár a csapongó életmóddal, de ez nem igaz. Régebben is komoly, hosszútávú kapcsolataim voltak, most is boldog párkapcsolatban élek a szerelmemmel. Természetesen nagyon jól esik a rajongók figyelme és visszajelzése, de a szívem már foglalt” – mondta el a sármos színész.

Fotó: Gregus Máté

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X