Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Chastain gyönyörű menyasszony volt

Jessica Chastain gyönyörű menyasszony volt

esküvőfeleségJessica Chastainmenyasszonyszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Férjhez ment Hollywood egyik legszebb vörös hajú sztárja!

Jessica Chastain és párja, Gian Luca Passi de Preposulo már öt éve egy párt alkotnak, de kapcsolatukat nem a reflektorfényben élték. Arról sem tudtunk például, hogy június elején összeházasodnak, ami Gian Luca családjának trevisói birtokán, a Villa Tiepolo Passiban történt meg.

Bár ezeken a képeken leginkább csak messziről látjuk a násznépet, annyi biztos, hogy a 40 éves színésznő és 34 éves párja fantasztikusan nézett ki a ceremónián – itt családtagjaik mellett olyan híres barátok is megjelentek, mint Anne Hathaway és férje, valamint Emily Blunt.

A két Oscar-díjra jelölt Jessica csodaszép menyasszony volt: pánt nélküli, csontszínű menyasszonyi ruhájában királynőként tündökölt. Szerintünk szinte biztos, hogy nem is kellett szigorú fogyókúrákkal kínoznia magát az esküvő előtt, mert egyrészt ő is azt vallja, hogy nem a kilók száma tesz egy nőt gyönyörűvé és vonzóvá, másrészt pedig évek óta remek formában van, ami most sem változott.

Életében a vegán táplálkozás és a sok mozgás is kulcsszerepet játszik. Az viszont tény, hogy többször is bebizonyította már, mi mindenre képes, ha ő akar egy fontos szerepet eljátszani a filmvásznon. Mivel alapvetően vékony alkat, talán csak az esett kicsit nehezére, amikor a The Help című Oscar-díjas dráma forgatására fel kellett szednie 7 kilót.

Ezt egy elég bizarr trükkel oldotta meg, ami saját elmondása szerint is szörnyű élmény volt. „Rengeteg szóját fogyasztottam. Kartonszámra vettem a szója alapú jégkrémet, felolvasztottam a mikróban és megittam. Ez tényleg undorító, de a változás látványos: nézzétek meg, micsoda melleim voltak a filmben” – mondta.

A hirtelen felszedett kilók leadásával már nem voltak ilyen kellemetlen élményei, hisz tulajdonképpen csak visszatért korábbi életmódjához, a kiegyensúlyozott vegán étrendhez és a rengeteg mozgáshoz. Sokat sétált a szabad levegőn, és mivel a jóga nagy rajongója, a korábbiaknál még többször látogatta kedvenc jógastúdióját.

Jessica és a vegán táplálkozás

Egyesek szerint kissé idealista elveket vallva lett vegán, mások szerint viszont becsülendő, hogy a színésznő egyetlen állatot sem akar bántani élete során. „Próbálok úgy élni, hogy amíg ezen a bolygón vagyok, minden élőlénnyel tudathassam: nagyon boldog vagyok, hogy mindannyian itt lehetünk, és senki vesztét nem kívánom” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X