Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence életveszélyben volt!

Jennifer Lawrence életveszélyben volt!

életveszélyJennifer Lawrencerepülésszépségszínésznősztár
0

Írta:

Jennifer Lawrence már jól van a kényszerleszállás után: egy magángépen utazott, aminek kettős hajtóműhiba miatt kellett landolnia.

Mi lehet annál ijesztőbb, mint amikor valaki több mint 10 ezer méteres magasságban ül egy repülőn, és előbb leáll az egyik hajtómű, majd kényszerleszállás közben a másik is? Nos hát, szerintünk nem sok minden. Ráadásul ez most nem is egy újabb katasztrófafilm alapötlete, hanem egy olyan helyzet, amit az élet produkált Jennifer Lawrence és kísérete számára.

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis néhány napja egy magángéppel repült haza a Kentucky-ban található Louisville-be, ahol a családját látogatta meg. Majd amikor visszafelé tartott, a repülőn tízezer méteres magasságban elromlott először az egyik hajtómű, majd kényszerleszállás közben a másik is.

De a pilóta végül ügyesen letette a gépet a New York államban található Buffalóban, így mindenki fellélegezhetett. Sajtósa szerint a színésznő nem sérült meg, és már lelkileg is jól van a szerencsés kimenetelű kényszerleszállás után.

Hát, azokban a percekben nem lettünk volna a helyében, de egyébként sok lány cserélne vele – már az alakját illetően is. Ezt szerencsére nem önsanyargatással éri el: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Az Oscar-díjas színésznő korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X