Főoldal > AKTUÁLIS > Elle MacPherson házasságának vége

Elle MacPherson házasságának vége

Elle MacPhersonházasságmodellszerelemszupermodellválás
0

Írta:

A világ egyik leggyönyörűbb nője már el is költözött gyerekeivel a családi otthonból.

Híres, gyönyörű, sikeres, mindene megvan az életben, ám párkapcsolati fronton továbbra sem valami rózsás a helyzet Elle MacPherson életében. Az 53 éves ausztrál modell házasságának egy bennfentes barát szerint vége, sőt, Elle és két fia már el is költözött a család miami otthonából. A leendő exférj, Jeff Soffer egy milliárdos befektető, akivel a modell gyakorlatilag négy évvel ezelőtti házasságkötésük óta úgy élt együtt, mint a kutya meg a macska.

Soffert nem érhette derült égből villámcsapásként a hír, ugyanis az utóbbi időben már többnyire egyedül látták, vagy azokkal a nőkkel, akikkel elmondása szerint csak barátságból találkozott.

Elle MacPherson volt már házas, a divatfotós Gilles Bensimonnak mondta ki a boldogító igent anno, de a holtodiglan-holtomiglan akkor sem jött össze, ahogy most se. A szupermodell két fia viszont nem házasságból született: Flynn és Aurelius Cy apukája Arpad Busson. Ő a szakításuk után, valamivel később egy másik híres szőkeséggel, Uma Thurmannel vigasztalódott, és egy közös gyermekük született – a kis Luna már ötéves lesz.

De Elle-re visszatérve, szerintünk nem lesz hajlandó sokáig gyászolni kapcsolatát, ugyanis a szenvedés elég távol áll tőle – mind lelkileg, mind pedig testileg. Az alakjáért sem hajlandó megszenvedni, első alapszabálya ugyanis az, hogy a teste formában tartásának nem kell kínszenvedésnek lennie.

„Át kell állítanod a gondolkodásod, tehát a szenvedés helyett inkább tudatosítsd magadban, hogy a sport azért van, hogy kiadd a plusz energiákat, miközben még jól is érzed magad az edzőteremben” – nyilatkozta korábban.

Elle másik titka, hogy nem súlyzókkal vagy a futópadon töltött órákkal karcsúsodik. Edzője, James Duigan ugyanis egy olyan intenzív edzésprogramot dolgozott ki számára, mely szerint már napi 20 perc sportolás is elegendő káprázatos alakja megőrzéséhez. Az edzések során nemcsak kalóriát és zsírt éget, hanem tartásjavító- és izomtömeg növelő gyakorlatokat is végez.

Hogy ez pontosan mit jelent? Guggolást, kitörést, fekvőtámaszozást és kardiózást, illetve egy speciális „lépkedős” gyakorlatot is. Két térdét egy gumiszalaggal aránylag szorosan összeköti, kissé behajlítja térdeit, kezét a csípőjére teszi, így lépked jobbra-balra, ezzel erősítve a combjait. Ha pedig ki kell hagynia az edzést, igyekszik többet mozogni a gyerekeivel, vagy aktívan kikapcsolódni: úszni, szörfözni és teniszezni.

A 183 cm magas sztár a táplálkozásra is ügyel, ami már nemcsak saját maga, hanem két kisfia fejlődése és egészsége miatt is nagyon fontos számára. Igyekszik bio hozzávalókból készült ételeket fogyasztani. Asztalukra sok zöldség, saláta, sovány hús és friss gyümölcs kerül, amitől neki és családjának nemcsak több energiája lesz, hanem hirtelen éhségérzetük sem fog támadni.

A szupermodell is egyetért azzal, hogy sokan azzal követik el a legnagyobb hibát, ha azonnali eredményeket várnak az életmódváltással, holott néhány hét egészséges étkezés vagy 3-4 mozgással töltött óra után még legfeljebb átmeneti sikereket érhetünk el. Ezért neked is azt tanácsolja, hogy légy türelmes magadhoz, és törekedj odafigyelésre, valamint egyensúlyra életed minden területén, és akkor az eredmények sem maradnak el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X