Főoldal > AKTUÁLIS > Karlie Kloss szuperfitt

Karlie Kloss szuperfitt

edzésegészségfittségKarlie Klossmodellsztárszupermodell
0

Írta:

A következő videót látva a modell fittségén és ügyességén is csak ámulunk.

Karlie Kloss nemcsak a világ egyik legkeresettebb fiatal modellje manapság, hanem az egyik legfittebb is. Ennek is köszönheti, hogy olyan sportos nagy márkák arca lett, mint például az adidas by Stella McCartney.

Legutóbb pedig épp a német sportszergyártó cégcsoport kreativitást éltető #heretocreate kampányának egyik videóját osztotta meg Instagramon, amiben természetesen ő is szerepel – és le is nyűgözött vele minket. Karlie ugyanis egy medicinlabdán állva mutatja be, hogy a kötélrázáshoz is ért. Elképesztő, nem?

Hard work only gets you so far. Creativity is ?. #heretocreate @adidas

Karlie Kloss (@karliekloss) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 1., 04:52 PST

A modell persze nem egyedül tanulta meg, hogy is kell ezt csinálni, hanem edzőjével, Kira Stokes-szal, aki szerint ez a gyakorlat egyszerre fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti a core izomzatot és a karizmokat, miközben remek kardió edzés is.

Karlie-nak már az ilyen gyakorlatok is mennek, ugyanis tényleg nem ma kezdte a sportolást: a rendszeres mozgás jó ideje az élete része, na és persze az egészséges étkezésre is igyekszik ügyelni. „Számomra a reggeli a legfontosabb étkezés, de ha tehetem, ezt kicsit később iktatom be. Ha otthon vagyok New Yorkban, szeretek tovább aludni. Ébredés után iszom egy protein shake-et, lehetőleg csokisat, majd megyek az edzőterembe, és csak délután 2 körül reggelizem” – árulta el. Ez a módszer számára bevált, és mint mondja, ekkor sokkal szívesebben lakmározik be gabonapehelyből, joghurtból, rántottából vagy épp palacsintából, mintha kora reggel kellene erőltetnie az evést.

„Ha viszont dolgozom, vagy utazom, nem egyszerű minden étkezést betartani, de általában sikerül. Sőt, élvezem annak az előnyeit, hogy olykor időzónát vagy országot váltok: Franciaországban nagyon szeretem csokis croissant-nal indítani a napom, Olaszországban pedig a friss gyümölcsök a kedvenceim” – mondta.

Az amerikai modell gyengéje a csokoládé, amit nemcsak önmagában szeret, hanem palacsintában, kedvenc vegán sütijeiben, protein shake-ben, műzliszeletben… egyszóval bármiben. A szépség másokat is szívesen elhalmoz finomságokkal, ugyanis egyik kedvenc időtöltése a sütés.

Ami pedig az edzéseket illeti, korábban elárulta, hogy a modellkedés előtt balettozott, és szerinte vékony alkatát is ennek köszönheti – amellett, hogy valószínűleg szerencsés géneket is örökölt, így kevésbé hajlamos a hízásra.

Karlie szinte minden nap jár edzeni, ami nála általában futást, kick-boxot és súlyzós gyakorlatokat jelent. „Szerintem akkor lesz eredményes az edzésünk, ha ragaszkodunk ahhoz a rutinhoz, ami nálunk működik. A következetesség nagyon fontos. Emellett úgy gondolom, az edzés csak megfelelő diétával együtt hoz igazán jó eredményt” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy igyekszik annyi szénsavmentes ásványvizet inni az edzések előtt és után, amennyit csak tud. „A folyadékbevitelről nem szabad megfeledkezni. Ez nemcsak a testünknek szükséges, hanem a bőrünk szépsége miatt is” – magyarázta, hozzátéve, hogy ez utóbbi érdekében próbálja mindig kialudni magát, és rendszeresen jár kedvenc szépségszalonjába oxigénes arckezelésre.

Ami pedig a stílust és a divatot illeti, Karlie szerint nem az a lényeg, hogy a legdrágább cuccokat halmozd, hanem az, hogy a hangsúlyt helyezd inkább az ügyességre és a fent említett kreativitásra.

„Ha igazán trendi szeretnél lenni, keverd a drágább cuccaidat olcsóbbakkal, és elsősorban olyan ruhákat hordj, amelyek csinosak és kényelmesek. Hidd el, nem lehetetlen ilyeneket találni, és sokkal szexibbnek fogod magad érezni, mintha kényelmetlen cuccokban feszengenél. Ha pedig úgy érzed, nagyobb változásra van szükséged, vágasd le a hajad – olcsóbb, mint egy új ruhatár, és utána garantáltan dögösebbnek érzed majd magad” – mondta Karlie Kloss.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X